Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Na mieście jemy głównie kebaby

Utworzony przez Gość, 6 sierpnia 2014 o 16:58
Kupując kebaba osiedlasz araba za którego wyjdzie polka bo ten obieca jej wielbłąda i latjący dywan.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
KUPUJCIE DALEJ KEBABY...ZALEJE NAS FALA ISLAMU,TAK JAK W BELGII,NIEMCZECH I WIELU INNYCH KRAJACH :ph34r:
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Kebaby są niezdrowe i niedobre. fu
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Wole kebaba od Turka, jak od Polaka. Ten niestety oszukuje na wszystkim co się da, włącznie z nieświeżym mięsem. Także jak Kebab to tylko od Turka !!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Poproście właścicieli "kebabowni" o etykietę z opakowania a sprawdźcie ilość mięsa w mięsie, które jest wkładane do Waszej ulubionej bułki bądź pity. W Makro widziałem mrożony ogromną "rolkę" kebaba drobiowego, który widzicie później w lokalu - skład: 45% mięso z kurczaka, reszta to soja, tłuszcz i długa lista chemicznych dodatków (cena: ok. 100 zł netto). Oczywiście nie każda kebabowania sprzedaje taki rarytas ale z pewnością w wielu kolor i struktura tego mięsa nie wygląda zachęcająco do konsumpcji. Poza tym warto wiedzieć ile gram tego mięsa jest w Waszym kebabie później. Jak zdobędziecie te wszystkie informacje, to warto rozważyć dopłatę i zjeść coś innego - świeżo grillowanego hamburgera, w którym jest od 100 do 250 gram 100-procentowej wołowiny, w innych lubelskich lokalach.  
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Kupując kebaba zasiedlasz Araba.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
lepszy turas ktory napieprza kebaby niz cygan, ktory nic nie robi
Zaloguj się, aby oddać głos
0
uwazajcie na bulki z kebabem jeden arabus ma piekarnie na kalinowszcyznie i raz po pijaku nazygal do ciasta  skopalismy mu d... ale nadal pewnie daje w ciasto
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Czy ktoś z Was z czystym sumieniem może powiedzieć że zjadł w Polsce dobrego, PRAWDZIWEGO kebaba z baraniny?? Szczerze wątpię....
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Kupując kebaba osiedlasz araba za którego wyjdzie polka bo ten obieca jej wielbłąda i latjący dywan.
Gupie te polki.   
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Najbardziej mi brak barów mlecznych i Empików.Możan było smacznie i tanio zjeśc i za frico poczytać sobie prasę.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Czy ktoś z Was z czystym sumieniem może powiedzieć że zjadł w Polsce dobrego, PRAWDZIWEGO kebaba z baraniny?? Szczerze wątpię....
  Z baraniny ?? Nie wierzę w takie szczęście...   Niestety w Polsce, to tylko kurczak i to też nie każdy. Trzeba Kebaba wybierać świadomie i patrzeć na to co wisi na ruszcie.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Glupi to sa ludzie, ktorzy pisza takie komentarze :)
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Z baraniny ?? Nie wierzę w takie szczęście...   Niestety w Polsce, to tylko kurczak i to też nie każdy. Trzeba Kebaba wybierać świadomie i patrzeć na to co wisi na ruszcie.
"CHOPIE", żeby zjeść Kebaba z baraniny, sprzedawca musi mieć klientów.Taki jak Ty zdarza się 1/1000.Mam przyczepkę z kebabem i w mojej karierze ,dotychczas 3 osoby zapytały o baraninę.I teraz pomyś!! Mam kupić Kebaba z baraniny dla 3- osób, co zrobię z pozostałością???Zamrozić???.Byłem w Niemczech, jadłem Kebaba u Turka- też z kurczaka.
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: