Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Przysmak Twardowskiego

Utworzony przez waleria, 14 maja 2008 o 08:25
Feta czy wędzony ser?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
No właśnie, w końcu nie wiadomo o jaki ser chodzi ;-))
Zaloguj się, aby oddać głos
0
moze ktosby z redakcji laskawie odpisal czy chodzi o ser feta czy wedzony czy moze topiony? czy nie zalezy na kontakcie z czytelnikami, a ta gazeta ma sluzyc do podtarcia sie po defekacji?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
http://www.radio.lublin.pl/index.php?site=...ls&id=38157
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Witam. Można użyć wędzonej mozarelli, innego wędzonego sera, można także fety. Ciekawym rozwiązaniem będzie ser pleśniowy.
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: