Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Stare mięso na mielone, zamiast alkoholu woda

Utworzony przez foteonews, 21 grudnia 2010 o 20:23
staż nie straż....
Zaloguj się, aby oddać głos
0
smacznego w życiu nie pójdę do żadnej knajpy
Zaloguj się, aby oddać głos
0
trochę śmieszą mnie takie artykuły. sama jestem kelnerka i wiem jak to wyglada wszystko od kuchni. jeszcze nie spotkałam sie ze zbieraniem resztek po klientach, takie rzeczy sa zawsze automatycznie wyrzucane do kosza a napoje wylewane. lokale które stosują takie praktyki to przydrożne bary a nie restauracje czy chodź by puby. moge sie zgodzic z faktem ze nie wszystko jest pierwszej jakości, część rzeczy jest mrożonych ale zeby nieswieze mięso?! broń boże przecież to samobójstwo dla lokalu. sanepid chyba nikomu sie nie marzy. pozdrawiam kelnerka.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Drogi pismaczku, sądze ze menedż erów. Pisowni się ucz chłopie.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Trochę racji w tym artykule jest, a le nie wolno generalizować. Pracowałam w świetnej pizzeri gdzie wszystko było świeżutkie, żadnego odzysku po klientach czy coś ale trafiłam też do lokalu gdzie się tak właśnie robiło - z ziemniaków kopytka, ze starego mięsa gulasz. A knajpa była wychwalana pod niebiosa, że takie świetne TANIE żarcie:/
Zaloguj się, aby oddać głos
0
U "KRAWCA" ? w Lublinie w drinku nie poczujesz alkoholu
Zaloguj się, aby oddać głos
0
To chyba u muzułmanów bo u nas, w katolickim kraju takie praktyki są niedopuszczalne !
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: