Czy to możliwe, że jest szansa na normalność, koniec okradania i tak biednych mieszkańców Kraśnika ?
|
|
Sprytny chwyt z dzieckiem na plakacie się udał
|
|
pisu nie lubię ale czubińskiego to nie strawię dłużej; poparłbym każdego innego, nawet z psl, tylko nie czubińskiego!!! czas na zmiany piotrze. czas na wietrzenie folwarku i ciepłego kur....dołku jaki sobie uwiłeś w kraśniku!
|
|
Miejmy nadzieję, że Pan Włodarczyk wygra drugą turę i nareszcie będziemy mieć "normalnego" burmistrza.
|
|
nawet najlepszy gospodarz z czasem się "przejada"
|
|
No nareszcie ludzie przejrzeli na oczy, nie zmarnujmy tej szansy i zmieńmy burmistrza "Naszego Miasta" a nie miasta czubinskiego, nie pozwólmy na to żeby jeszcze więcej dzieci sie urodziło i nie miało ojca tylko burmistrza, koniec marnowania naszych pieniędzy i miasta na bale wyborcze niby "dla ludzi", NIE DLA CZUBIŃSKIEGO TAK DLA PANA WŁODARCZYKA !!!! NIE MA JUŻ GORSZEGO OD CZUBIŃSKIEGO - NIE ZMARNUJMY TEGO !!!
|
|
czy ktoś ma informację nt. kosztów fontanny w kraśniku fabrycznym, którą zafundował czubiński.
|
|
wynik po pierwszej turze swiadczy o tym ze w Kraśniku mieszkaja jeszcze mądrzy ludzie
|
|
ponoć kosztowała 480 000 zł.
|
|
Czas najwyższy na kolejne 30 kościołów , 300 krzyży i 500 kopców poświęconych tzn. "zbrodni smoleńskiej. Jeżeli burmistrzem zostanie kandydat pisiu herbem Kraśnika będzie moherowy beret.
|
|
a jak obecnie panujący- to gacie dody będą herbem - z fontanną i kiełbacha wyborczą
|
|
Niezły ciemnogród w tej dziurze , moher forever
|
|
normalnego burmistrza??
Ludzie Pan Włodarczyk okej jest super ale lekarzem , nie nadaje sie na burmistrza. WŁODARCZYKIEM będzie rządzić p.J.Stawiarski!!!! LUDZIE!!! wtedy nie bedzie normalnie. popatrzcie na nas młodych MY młodzi potrzebujemy p.Czubińskiego jaki jest taki jest i taki będzie ale tu chodzi o nas mlodych wykształconych ludzi ktorym pomógł a nie czy go lubi się czy nie. P. Włodarczyk powinien pozostać lekarzem a nie burmistrzem bo jako jedyny jest najlepszym kardiologiem w kraśniku!!!!! Kto zastąpi tak świetnego lekarza?? Jeżeli będzie udzielał porad lekarskich "prywatnie" "na boku" zaraz będziecie ludzie psoczyć bajdy że na lewo zarabia bo mu pieniędzy mało.
|
|
święte słowa Michalino , ale dobrych kardiologów w Krasniku jest więcej
|
|
Michalina w czym Czubinski pomógł młodym ludziom, bo nic mi nie przychodzi do głowy. Chyba ze masz na myśli tych którym załatwił pracę w urzędach i szkołach, a co z resztą?. Młodzi ludzie też przejrzeli na oczy i mają dosyc nepotyzmu i obłudy. |
|
Biablo Włodarczyk Włodarczy musi wygrać Doktorze prosze się wypisac z partii i być bezprtyjnym każdy Kraśniczanin tego chce i następną kadytatę wygrasz. Ile dzieci zrobił Czub tego niewie najstarszy Kraśniczanin!
|
|
An "Ukrainie jedno zrobił jadąc rowerem na Lwów!
|
|
Masz rację to był sprytny zabieg Stawiara. Mirek wygrywa a on rządzi. Wszyscy wiedzą, że tak będzie |
|
A skąd macie info że pan Włodarczyk to kardiolog? ma specjalizację z tego? chyba nie.... więc o co kaman?
No i trzeba pamiętać - że Pan Wecławski w razie wygranej Włodarczyka idzie na Sekretarza - oj będzie się działo... czystka, wzorcowa czystka - a on w tym jest dobry...
|
|
Michalino zapewne jesteś młodą osobą, ja również, ale mam odmienne zdanie od Twojego. Twierdzisz,ze Pan Czubinski jest najlepszym kandydatem na burmistrza a ja sie z Toba nie zgadzam. Mozesz mi wyjasnic w czym ten pan pomogl modym ludziom? Od wielu lat w Krasniku nie powstaja zadne konkretne miejsca pracy, ktore dalyby zatrudnienie wlasnie mlodym ludziom co zmusza do nagminnej emigracji z tego miasta. Pan Czubinski doprowadzil do ogromnego zadluzenia ktore bedziemy splacac przez niestety, ale wiele lat C CZAS NA ZMIANY!!!!! |
Strona 1 z 71
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|