Ci,którzy to zrobili chodzą a przynajmniej chodzili do mojej klasy ! Nigdy nie pomyślała bym,że stać ich na coś takiego ! Teraz powinni zrobić im tak samo jak zrobili temu chłopakowi .
|
|
Artykuł niechlujnie napisany. W jaki sposób włożyli mu tę butelkę- szyjką czy dołem?w jaki sposób oddali mocz? to jest bez sensu- czy mu szyjką włożyli a mocz oddali przez rozcięte dno tak że mocz poleciał do jego odbytu? czy włozyli mu dnem(mogło być bolesne) i oddali mocz (ale to byłoby bez sensu)? wreszcie co to za butelka była? plastikowa czy szklana ?
|
|
Dziwne ze Kamili morllo tam nie bylo przeciez to ona ich zmusila ;( I ona powinna pojsc do poprawczaka
|
|
od tych morlów toto?
|
|
IDŹ DO PSYCHIATRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
I co jeszcze? Więcej szczegółów? Tak cię to kręci? |
|
UTŁUC BYDŁO NA MIEJSCU
|
|
Iga wiesz co smieszy mnie twoje zachowanie... tak to JP wielka Ległonistka a raptem na pismaku wypowiadasz sie o niejakiej tam Kamili... Takie komentarze to zostaw dla siebie bo ty sie ta sprawa nie zajmujesz... Bez odbioru
|
|
co za dekle... a policja powinna się zająć także tą dziewczyną!!!!
|
|
Zboczeńce niech aby wyjdą z tego poprawczaka to się ich wykastruje !!!
|
|
może dopytaj się o więcej szczegółów w redakcji DzW, albo na komendzie policji, skoro cię to tak interesuje...Zboku konkretny |
|
.......
Ostatnio edytowany 11 marca 2009 r. o 16:30
|
|
chcecie winowajców?
....
Ostatnio edytowany 11 marca 2009 r. o 16:31
|
|
z tych morlów prosze kolegi ;]
[url="http://nasza-klasa.pl/profile/...
|
|
nasza-klasa.pl/profile/...
|
|
...teraz poczują co to znaczy mieć coś w dupce!!!!!
|
|
skąd ja to wiedziałem drogi Anonimie?
|
|
Wielcy mi "JP" , teraz to oni będą "J" haha . Tylko najgorsze jest to ,że oni najprawdopodobniej nie pójdą siedziec, a nawet jak pójdą, to na krótko i jak wrócą to będą jeszcze gorsi. Po za tym to miasto wyczyszczone ze śmieci do konca byłoby całkiem spoko, a tak to jedna wielka patologia się szerzy
|
|
wiecie, co to jest totalne chamstwo, prostactwo i wszystko co najgorsze!! okazuje się że nawet w tak małym miasteczku trzeba się bać bo jakieś popier*** zjebki !! zboczeńce , grasują... to jest po prostu żałosne, wręcz nie do wyobrażenia sobie ! moim zdaniem powinni dostać jak najwyższy wymiar kary, ale że nasz kraj i prawo jest beznadziejne to co my na to poradzimy, Ci młodzi na pewno nawet nie odczują kary!! ps. Sąd powinien wydać najwyższy wymiar kary! i upokorzyć ich TAK JAK TEGO CHŁOPAKA !!!!!!
|
|
A co na to wielce Szanowny pan komendant Czuchaj? Czyż nie powinien wraz z podległymi funkcjonariuszami dbać o spokój i bezpieczeństwo mieszkańców? Czyżby jego aktywność kończyła się tylko na wlepianiu mandatów za nieprawidłowe parkowanie i przechodzenie przez ulicę? Dlaczego opolska policja nie potrafi ( nie chce) sobie poradzić z bandami młodocianych wyrostków, które terroryzują miasto?
|
Strona 1 z 21
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|