a podobno drogowcy byli przygotowani, jak widać sytuacja powtarza sie co roku
|
|
No i mnie już zawiało mieszkam koło hrubieszowa.ma ktoś taki problem
|
|
Oczywiście drogowcy byli przygotowani!!!!! - kurcze rano ani jednego pługa a trasy białe jak mleko. Świdnik Lublin tragedia. Łęczna- Lublin koszmar.
|
|
A drogowcy znowu zaskoczeni Trasa Lublin Świdnik 40 min jazdy jedna piaskarka a gdzie reszta. Brawo a wtamtym tygodniu się chwalili że tak przygotowani. Chyba nie oglądają prognozy pogody a może myślą że u nas nie bedzie zimy.
|
|
trasa Dęblin-Puławy zero piaskarek
|
|
" Drogowcy " ruszcie się, bo będzie naprawdę jeszcze gorzej...
|
|
Dokładnie, rano nie dało się jechać więcej jak 50km/h i to środkiem jezdni. Koszmar
|
|
Drogowcy? Nieee... To nasi sąsiedzi, jedni z drugimi. Korki i zatory tworzą się gdy 100 i więcej aut jest blokowane przez jednego patafiana, który jeszcze nie zmienił opon i buksuje na podjeździe, np. na Al. Kraśnickiej lub Boh. Monte Cassino. Policja i ITD powinny się przejechać wzdłuż zakorkowanych ulic i zebrać "co łaska" od takich cwaniaczków (oczywiście po zepchnięciu ich na pobocze i udrożnieniu przejazdu ). Opady w końcu zapowiadano od nie wiadomo jak dawna - za gapowe zawsze się płaci
|
|
Trzeba być kompletnym idiotą że się nie wie otym,że nawet jak piaskarka czy pług przejedzie to jak śniega nawiewa to po ok.30 min będzie to samo i nic się nie poradzi, a na każdym skrzyżowaniu nie postawisz pługu. Ale lepiej znowu gadać i naszekać
|
|
50 km/h?! Ja przez Kalinowszczyznę i Ruską i jechałem max 30, droga nie odśnieżona, tylko dwa paski od opon wyjeżdżone.
|
|
Kary dla tych co jeszcze na letnich śmigają.
Powinny zimówki być obowiązkowe.
|
|
A na zdjęciu Al. Sikorskiego? A w jakim mieście? Bo chyba nie w Lublinie? :>
|
|
a 34 jeździ ??? czy znów na kalinowszyźnie pod górke nie może wjechać ???
|
|
Wy naprawdę jesteście już na dnie. Nawet nie znacie ulic w mieście o którym piszecie... Gołym okiem widać po jednokierunkowej sieci trolejbusowej że jest to ul. Wileńska, a nie Głęboka: ,, Ulica Głęboka, godzina 7:50 (Fot. osclublin)''. DNO
|
|
Optymizmu,nie dajmy się zwariować mamy prawdziwą zimę.Uważajmy tylko na siebie i innych i bądzmy sobie mili.
|
|
Konkretnie jest to ul. Wileńska w kierunku do Głębokiej. |
|
Czyli jak co roku "Zima zaskoczyła drogowców"
Cy nadejdą takie czasy ze zima ich nie zaskoczy??;|
Zaraz mam wychodzić z domu a to co widzę za oknem nie napawa mnie optymizmem.
|
|
To powiedz mi jak oni mają powstrzymać ten sypiący śnieg? Przecież musieliby sypać tyle soli, że zamiast śniegu jeździłbyś po soli!!! Dajcie sobie ludzie trochę na wstrzymanie z tymi drogowcami. Przy takich opadach to jest nierealne żeby drogi były czarne!!! Ale Polacy jak to oni lubią narzekać na co się tylko da. Pozdrawiam i życzę więcej cierpliwości - ludzie wyluzujcie. PS: Ja też dzisiaj jechałem do pracy i nie było wcale łatwo - no ale to w końcu zima:) |
|
Zgadzam sie z przedmówcą. Nawet mimo najlepszego przygotowania drogowcy nie są w stanie uporać się ze śniegiem. Zobaczcie co się dzieje, jedzie piaskarka, a za nią już zawiewa, nawet sól nic nie daje. Dopiero coś będzie można zrobić jak pogoda się trochę uspokoi
|
|
A ja mam swietny pomysl na rozladowanie korkow w taka pogode. Zapraszam do MPK WSZYSTKICH! Wtedy i autobusy spokojnie przejada bo nie beda stac w korkach i drogowcy beda mogli odsniezyc wszystkie ulice spokojnie bo tez nie beda stali w korkach. A jak nie to narty biegowe na nogi i jazda do pracy czy szkoly!
|
Strona 1 z 6
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|