Nie ufam łysym - bo nie wiadomo, czy nie byli rudymi utrzymankami Sorosa.
|
|
Żuk po jaką cholerę to podpisujesz? Jak dla mnie wychodzisz przed szereg...
Tą deklarację strzeliłeś sobie w kolano. Mam wrażenie, że nie masz Pan swojego zdania. Tylko Schetyna kazał to podpisałem. W tej dziedzinie mógłby Pan wziąć przykład z Pana Prezydenta Katowic, który poprostu tego gó...a nie podpisał... i ma spokój !!!
|
|
patrz youtube: zdrada! - 11 prezydentów miast sprowadza nam zarazę i zagładę -- ***youtube.com/watch?v=edbv_kjbwoe&ytbchannel=sumienie%20narodu (chociaż tu jabłonowski błędnie promuje bolka mańka...)
|
|
Karwasz jego barabasza, ale elaborat. To już się zaczyna robić nudne. Czekam kiedy Prezydent rozstawi namiot w ogrodzie swojej willi i przyjmie tam uchodźców.
|
|
Precz z imigrantami!
|
|
Nie kombinuj partyjny DW jak koń pod górę. Żuk do odwołania.
|
|
Trzeba się zastanawiać co się podpisuje i tyle !!!
|
|
Żuk powinien się odciąć od smrodu platformianego i ich głupich pomysłów. Platforma każdego ciągnie w dół - źli ludzie, niszczący Polskę, platforma kojarzy się z aferami, emigrantami islamskimi, głupotą i marnotrawstwem. Kto tego nie rozumie to jest taki jak oni i tyle.
|
|
A dlaczego nie podpisali deklaracji przekazania własnych mieszkań, pokoi dla Abdula, Fakhira i Muhammada ?
|
|
Wbić sobie do łba, że za politykę migracyjną odpowiada rząd a nie samorząd. Samorząd lokalny może jedynie współpracować albo nie współpracować w tej kwestii z rządem. I te 11 miast nie zrobiło nic innego, niż wyrażenie chęci współpracy z rządem na wypadek gdyby ten zdecydował się przyjąć uchodźców.
|
|
Czy ten partyjny aparatczyk zastanowił się nad konsekwencjami tego co POdpisał? Może wyślijmy go do Francji, Niemiec czy Szwecji, niech na własnej skórze poczuje to ubogacenie kulturowe. Ja w najbliższych wyborach absolutnie nie zagłosuję na nikogo kto chce sprowadzać nam tę islamską plagę. Tak że baj, baj żuku!
|
|
I po co setny artykuł na ten sam temat? Żeby jeszcze bardziej podgrzać nastroje czy żeby swoje zarobić na tym temacie? DW niczym rasowy szmatławiec :)
|
|
Pisowskie trolle sieją zamęt w internecie. A prawda jest taka, że to jest deklaracja o CHĘCI WSPÓŁPRACY SAMORZĄDÓW Z RZĄDEM W SPRAWIE POLITYKI MIGRACYJNEJ a nie deklaracja o chęci przyjęcia uchodźców !!!! NIE WKŁADAJCIE W USTA ŻUKA CZEGOŚ CZEGO NIE POWIEDZIAŁ ANI NIE ZROBIŁ BO TO PODŁE !!!!
|
|
PiS pięknie zmanipulował podpisaną deklarację i celowo wywołał gównoburzę :)
|
|
Partyjnych aparatczyków to radziłbym szukać w PiSie.
|
|
W Anglii to samo mówią Anglicy o Polakach. Każą nam wyjeżdżać i wracać do siebie. Także kij ma dwa końce.
|
|
Prawidłowy tytuł brzmi: "Jeden podpis Krzysztofa Żuka, milion publikacji naszej gazety" Dla Dziennika Wschodniego dzień bez artykułu na ten temat, dniem straconym :-)
|
|
Żuk żadnych uchodźców nie zaprosił, bo nie ma takich kompetencje. Tym zajmuje się rząd!
|
|
PiS próbuje wmówić mieszkańcom, że Żuk powiedział coś czego nie powiedział. Ot, to najlepszy komentarz do tematu podpisania tzw. deklaracji. Przecież ta deklaracja to nic innego jak oświadczenie o gotowości do współpracy samorządów z innymi jednostkami i organizacjami np: przy coraz liczniej przybywających do Polski Ukrach a nie żadne zaproszenie imigrantów z Syrii i okolic. Ukraińcy jak przybywają do Polski, też potrzebują pomocy, żeby się zaaklimatyzować w nowym kraju i to chyba oczywiste, że samorządy powinny był otwarte i im to ułatwiać.
|
|
Od początku wiedziałem, że Czarnek to zwykły idiota.
|
Strona 1 z 16
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|