........... do holandii albo na jakas bezludna wyspe!
Ostatnio edytowany 10 lutego 2009 r. o 08:53
|
|
Gościu, za li nie miłować się winno ?
Odrzuć nienawiść, agresję ! Taka postawa rujnuje !
Nie idźcie tą drogą !!! Pamiętajcie o tolerancji i szacunku dla bliźniego !
Żydzi, homoseksualiści, Niemcy, biseksualiści czy Rosjanie - wszyscy jesteśmy braćmi i siostrami... (wszyscy oprócz osobników w sutannach
molestujących dzieci)
Powiadam Wam, seks jest z natury dobry (jeśli aprobują go wszyscy uczestnicy) i pozdrawiam wszystkich Polaków-
nie zapominajcie o stosunkach analnych i oralnych moi drodzy, o nie,bowiem swojego partnera/partnerkę zaspokajać można na różne sposoby kochani !
Apeluję aby moi kochani Polacy przestali używać staropolskiej formy "pedałować" na rzecz ślicznej formy "uprawiać miłość". Polecam pielgrzymki do świętej ziemi holenderskiej, na św. wyspę Majorkę, św. Wyspy Kanaryjkie i wszystkie święte !
|
|
Geje to bardzo wierni ludzie. Zdarza się że i dwa albo 3 dni są z tym samym partnerem.
Miałam wśród znajomych kilku homoseksualistów i wybaczcie - tolerancja tolerancją ale ludzi tak bardzo mających obsesje na punkcie seksu nigdy nie spotkałam. Toż oni potrafili się zakochiwać po kilka razy jednego wieczora i oczywiście chcieli rozmawiać o swoich rozterkach. Poziom emocjonalno-uczuciowy 11-letnich dziewczynek
|
|
proponuje na prezesa.....,sam mówił że dobrze kopie gline ,a ostatnio twierdził że jest obojniakiem i uniego też coś można ukopać.... szable w dłoń
Ostatnio edytowany 10 lutego 2009 r. o 08:53
|
|
....jeszcze czego!!!!..... i inne dewianty z mojego miasta!!!bo was .... nie przepuscimy przez ulice naszego miasta!!!zbierzemy sie i zagrodzimy wasz przemarsz itd.rozwalimy wasze walentynki!!!nie ma dla takich miejsca!!!ja jak wiekszosc polaków was nie nawidzimy!!!walentynki to swieto dla ludzi normalnym a nie dla....!!każdy mi przyzna racje!!!was .... trzeba skierowac na terapie!!!
Ostatnio edytowany 10 lutego 2009 r. o 08:54
|
|
Na dwa miliony 100tysięcy.Skąd to się bierze.Jeszcze kilka lat i tylko geje i lesbijki będą.SZOK.
|
|
... nie, no nie przy śniadaniu !!! Zaraz się p..... Niech każdy robi co chce ale.........
Ostatnio edytowany 10 lutego 2009 r. o 08:54
|
|
I super!!! Jak znalazl wpisuje sie w ubieganie Lublina o Europejska Stolice Kultury 2016 .
|
|
Proszę zejść z mojego monitora ......
Ostatnio edytowany 10 lutego 2009 r. o 08:55
|
|
Nie tak ostro! Biedni ludzie, którym lekarz wmówił że wszystko OK.
|
|
Statystyka - największe z kłamstw
|
|
Już kolejni "nomalni" czekają by tworzyć organizacje i domagać się równych praw: zoofile (przecież zwierzatka nie protestują), nekrofile (ich partnerzy też nie mają nic przeciwko) itd itp. Świat oszalał ....
|
|
........Leczyć się a nie defilować po ulicach czy innych lewackich spędach! Pytanie do prezydenta miasta: Panie prezydencie ile cała tektura płaci za wynajmowanie całego budynku przy ul. Wieniawskiej ???? Kto wydał zgodę na to by ta cała lewacka patologia zamieszkiwała budynek i urządzała tam non stop libację codzienne sterty butelek i młodzieży po 15-16 lat z sierpami i młotami na ubraniach
Ostatnio edytowany 10 lutego 2009 r. o 08:55
|
|
Przeciez imprezy dla .....odbywaja sie przynajmniej co niedziela. Rozpoznac ich mozna po czarnych sukienkach
Ostatnio edytowany 10 lutego 2009 r. o 08:56
|
|
niestety po widocznych komentarzach widać jak bardzo potrzebna jest aktywizacja homoseksualistów na Lubelszczyźnie...aż zieje tu nienawiścią...
|
|
A tak właściwie to dlaczego oni Wam tak przeszkadzają?Żyją tak jak chcą,nie ingerują w Wasze pożycie,w Waszym łóżku tego nie robią-więc o co chodzi??????To jest ta Wasza tolerancja?Rozumiem sprzeciw wobec pedofilii,zoofilii ale nie w przypadku,kiedy dwóch osobników tej samej płci chce ze sobą być....Uważam,że nic nam do tego.Mają takie samo prawo do uczuć jak i my.Mnie nie przeszkadzają.
|
|
Czy klerycy będą mogli wstąpić do tej organizacji?Będzie nas sporo.A księża?Oni też chcą sie zorganizowac
|
|
Ło masz!
|
|
Niech idą za ciosem:
- oddział organizacji w każdej gminie,
- klasy integracyjne w szkołach,
- parada równości raz w miesiącu w każdej gminie (obecność mieszkańców obowiązkowa),
- ułatwienia w dostępie do nowoutworzonych miejsc pracy
|
|
do Pawła i Jarka:
więcej tolerancji!!! i nie porównujcie zboczeń (typu zoofilia) do odmiennej orientacji seksualnej.
Każdy powinien czuć się wolny a przez takich jak Wy ludzie są gnębieni...
|
Strona 1 z 8
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|