kebab ze schabowym ziemniaczkami i buraczkami, i do tego seta wódki! brawo marian!!
|
|
Bardziej ruchy narodowe nie mogą się skompromitować, kebab, kojarzony z arabskimi krajami i imigrantami...
BUHHEHEHEHE
|
|
Nie ma się z czego śmiać. Jak ktoś lubi kebaby to lepiej, zeby kupił takie danie u swojego niż u ciapatego.
|
|
Od kiedy kebab kojarzy się z kuchnią polską? Żenady ciąg dalszy. W każdym razie ja omijam takie miejsca.
|
|
tylko ktoś niedorozwinięty umysłowo może połączyć garkuchnie z patriotyzmem . ale u narodowców to normalne
|
|
Masakra...od kiedy kebab to danie Polski...ogarnij się
|
|
Nigdy nie kupiłem dobrego kebaba od polaka. Zawsze albo mało mięsa albo stare...
|
|
Dlaczego rasisto ? Ja tam się cieszę, że koleś się nie patyczkował i nazwał jak nazwał - przynajmniej wiadomo gdzie nie iść. Kto chce niech idzie - jak widać po powyższym wpisie popyt będzie - "u swojego" - haha u twojego na pewno - bo napewno nie u mojego .. "prawdziwy polaku" z gałą z historii - ciekawe czy bedzie strój obowiązkowy - koszulka z żołnierzem wyklętym ? Coraz większy wstyd! |
|
Wstyd! Prawdziwy Polak nie ja kebaba!
|
|
Jak poleca Marian to kiedys do nich zajde :) lubie kebaby ale od arabusa nie kupie nie po to pod Wiedniem ich pogonilismy zeby teraz dawac im zarabiac! Smiesza mnie te gadki o rasizmie itd zapytajcie Niemca kto robi najlepsza samochody, Francuza o sery i wina itd... tak jest na calym swiecie dlatego dobrze ze gosc dal jednoznaczna nazwe, bo kiedys moj kolega pracowal u hebanowych i oni nie myja rak nie zalerznie czy robia dwojke czy jedynke ;) hehe smacznego
|
|
Hahaha śmieszny jesteś lewacki brudasie. Rasista to cie zrobił i zapomniał zabic. Idz kupuj u ciapatych i założ koszulke komitetu obrony donosicieli hehehe.
|
|
A klientela też będzie tylko prawdziwie polska? Poza tym, czy ten pan co sprzedaje ma jakiś certyfikat, że jest prawdziwym Polakiem? Jak to zweryfikować?
|
|
Lepsze z wieprza jest kiełbasa, niż kebab u brudasa!
|
|
Czy przecięcie BIAŁO-CZERWONEJ wstęgi nie nosi znamion znieważenia barw narodowych?
Ustawa o godle, barwach i hymnie Rzeczypospolitej Polskiej oraz o pieczęciach państwowych w art 1 mówi:
1. Orzeł biały, biało-czerwone barwy i „Mazurek Dąbrowskiego” są symbolami Rzeczypospolitej Polskiej.
2. Otaczanie tych symboli czcią i szacunkiem jest prawem i obowiązkiem każdego obywatela Rzeczypospolitej Polskiej oraz wszystkich organów państwowych, instytucji i organizacji.
3. Symbole Rzeczypospolitej Polskiej pozostają pod szczególną ochroną prawa, przewidzianą w odrębnych przepisach.
|
|
Najlepszy kebab jest u Syryjczyka w Okunince. A teraz to chyba w Warszawie sprzedają bo w Okunince tylko na sezon.
|
|
a ty nie jesteś smieszny - jesteś niestety tylko załosny w swoim maluczkim, ksenofobicznym (sprawdź w słowniku co to znaczy) móżdżku, który pozwala ci co najwyżej nie robić pod siebie (a i w to wątpię..) można cie co najwyżej obrażać na twoim poziomie ale po co ? sam siebie określasz takimi wpisami - widzisz świat w czarno-białych barwach (chociaż wydaje ci się że w biało-czerwonych). do lewaka mi bardzo daleko - wręcz uważam że to lewacka V kolumna "produkuje" takich jak ty żeby ośmieszać osoby o konserwatywnych, poglądach - bo takie coś jak ty czy takie wymysły jak z tym kebabem ośmieszają normalnie myślących ludzi, którym bliżej prawej stronie. |
|
Rozumiem, że to przedświąteczny żart. Oj Marian Marian.
Proponuję otworzyć Prawdziwe Arabskie Pierogi u Prawdziwego Araba.
|
|
osobiscie to bym zjadl prawdziwego schaboszczaka z ziemniakami i surowka za normalna cene bez udziwnien . jakos u mnie jest garmazerka gdzie same polki pracuja i bez bicia piany narodowej
|
|
co za żenada. A czemu PRAWDZIWY POLAK nie robi PRAWDZIWYCH POLSKICH PIEROGÓW, tylko jakieś zapożyczenia od wrogich dzikich narodów?
|
|
Co za chory absurd... Ten łysy buc ma być symbolem polskości? czy do czego rości sobie prawa?...
|
Strona 1 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|