Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Zostawił karierę dla rodziny. Święta spędza w domu, a nie w pracy

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 24 grudnia 2016 r. o 20:14 Powrót do artykułu
Świetna kuchnia w garmażerce przy Okrzei. Polecam wszystkim! No i pozdrawiam Maestra :)
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
tylko maly minus .ten towar co dostarcza brat do produkcji
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Maestro z garmażerki :) ale jaja! Świat na głowie stoi.  Żenua. 
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
A może niech towarzysz Wiesław najpierw się rozliczy a później się lansuje bo Pani Magda w końcu się dowie... i skończy się rodzinny sen...
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Gościu po zawodówce, ustawiony w życiu, szczęśliwy, zadowlony. A dzisiaj magistry po WySPach, KULach i UMCSie pracują na kasach w markecie i są szczęśliwi o ile w ogóle mają pracę...
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Świat schodzi na psy. Kobieta po studiach wiąże się z typem po zawodówce. Cóż. Takie czasy.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Gratulacje. Niech się Państwo nie przejmują takimi komentarzami. Pozdrawiam. Tomek.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Nie powinno być w nagłówku "Artykuł sponsorowany"????
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Szacun dla Pana.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
"Szkoła Podstawowa w Wólce Lubelskiej, następnie klasa gastronomiczna w zawodówce na ulicy Narutowicza w Lublinie. " Nie chodzi oby o dzisiejszą SP nr 48 w Lublinie? (część Wólki wraz z szkołą włączono w 1989 do Lublina) Andrzej.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
facet kucharzem?? dziwny zawud dla faceta..
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Świetny artykuł i bardzo dobry kucharz. Człowiek zna się na rzeczy. Polecam.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Gość z Ciebie. Wesołych
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Jadlem poledwice zrobiona przez tego Pana, jedna z najlepszych jaka w zyciu jadlem. Wesolych swiat!
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Kiedyś były szkoły zawodowe kształcące fachowców. A teraz? Większość zawodówek polikwidowali, młodzież wybiera licea a później politologie i inne badziewne kierunki po których nic nie umie i ląduje na bezrobociu.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Wólka Lubelska i Jakubowice Murowane to raczej korzenie podlubelskie a nie lubelskie
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Lewe oko wskazuje na tętniaka...
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Taka kariera, a żona nijaka...
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Trochę ceny wywalone w kosmos kiełbasa zwyczajna po 30 pare złotych a smak jak dla babci z kaliny. Na początku było lepiej a teraz kasa do łba uderzyła.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Maestro z Wólki. Hehe. Dobre. A co z pozostałymi dziadkami bo z tego co się orientuję to ma się dwóch dziadków i dwie babcie?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Strona 1 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...