Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Dziesięciu najciekawszych szefów kuchni 2016 w Lublinie i regionie

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 17 grudnia 2016 o 14:43 Powrót do artykułu
Brawo Panie Waldku! w 9 na 10 osób pełna racja Jednego tylko lubelskiego kucharza mi tutaj brakuje ale w końcu nie ma tego pseudo zawodowca Ivo jakiegoś tam!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Panie Waldku jak się o czymś pisze to trzeba mieć sprawdzone informacje a nie podawać zmyślone, mówię o Restauracji Chapter One - menu niema takiego i nigdy nie było już nie wspomnę o wymyślonych cenach porażka !!!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Jean Bos był szefem królewskiej kuchni w Brukseli i za wybitne osiągnięcia trafił do Lublina??!! Jest kariera? Jest!!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
A i tak nie ma gdzie dobrze zjeść w Lublinie..
Zaloguj się, aby oddać głos
0
sraka była?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Przeglądając to zestawienie. Pan widoczny na pierwszym zdjęciu zupełnie mi tu nie pasuje. Będąc w wymienionej restauracji w zemborzycach  na danie czekałem bardzo długo i może dlatego dostałem zimna potrawę, smaki lekko do siebie nie pasowały a na podniebieniu pozostał niesmak..  Może trzeba troszeczkę doswiadczenia i obycia w gastronomi, Żeby stworzyć wykwintne danie... Co do reszty szefów kuchni nie mam żadnych zastrzeżeń i chętnie odwiedzę ich restauracje;)
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Polecam pracę z tymi "wybitnymi szefami" można się nauczyć jak nie być marnym kucharzyną.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
pierogi z kaszą i forszmak to nie wyżyny smaków i gastronomii.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Pan Kwiatosz to już nie młody talent, a doświadczony Restaurator ;). Doświadczenie kosztuje.
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: