Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Jak ugotować wojskową grochówkę?

Utworzony przez ~ravena~, 12 lutego 2010 o 08:50 Powrót do artykułu
A oto ciekawy przepis na smaczną zupkę: Do wywaru z kurczaka i warzyw dodać kilka (w zależności od ilości wywaru) "kiełbasek" serków topionych. Serki powinny być bez dodatków. Rozgotować serki w zupie. Dodać ulubioną zieleninkę. Zupka najlepiej smakuje z makaronem. Jak widać jest to bardzo prosty a zapewniam, że wyjątkowo smaczna zupa.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
~ravena~ napisał:
A oto ciekawy przepis na smaczną zupkę: Do wywaru z kurczaka i warzyw dodać kilka (w zależności od ilości wywaru) "kiełbasek" serków topionych. Serki powinny być bez dodatków. Rozgotować serki w zupie. Dodać ulubioną zieleninkę. Zupka najlepiej smakuje z makaronem. Jak widać jest to bardzo prosty a zapewniam, że wyjątkowo smaczna zupa.
A oto ciekawy przepis na smaczną zupkę z wkładką: Do wywaru z makowin i warzyw dodać kilka (w zależności od ilości wywaru) "Waldusi " serków topionych. Serki powinny być bez dodatków a zwłaszcza bez alkoholu. Rozgotować serki w zupie. Dodać ulubioną zieleninkę najlepiej konopie Indyjskie. Zupka najlepiej smakuje z makaronem i makiem. Jak widać jest to bardzo prosty a zapewniam, że wyjątkowo smaczna zupa. Dobrze się po niej dzieje .
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Ha,ha,dobre. Odwiedzcie najblizsza jednostke wojskowa(niezapowiedzianie) i przekonajcie sie jak prawdziwa wojskowa grochowka wyglada i smakuje.
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: