Oczywiście nie mogę się porównywać z p. Suliszem, ale jeżeli ja miałbym dawać gwiazdki, to restauracja ECO dostałaby ode mnie 4 na 5. Dania smaczne, efektownie przygotowane, ceny przystępne (ciekawe, czy tylko tak na początek). Z drugiej strony nie dziwię się p. Suliszowi - Szefem Kuchni jest przecież Jean Bos (z pewnością autorytet kulinarny), z którym p. Sulisz współpracuje, m.in. podczas Europejskiego Festiwalu Smaku...
|
|
Oczywiście nie mogę się porównywać z p. Suliszem, ale jeżeli ja miałbym dawać gwiazdki, to restauracja ECO dostałaby ode mnie 4 na 5. Dania smaczne, efektownie przygotowane, ceny przystępne (ciekawe, czy tylko tak na początek). Z drugiej strony nie dziwię się p. Suliszowi - Szefem Kuchni jest przecież Jean Bos (z pewnością autorytet kulinarny), z którym p. Sulisz współpracuje, m.in. podczas Europejskiego Festiwalu Smaku...Wiadomo więc skąd pozytywna recenzja, kumoterstwo, sitwa ... |
|
Właśnie byliśmy w Eco. Mieliśmy ochotę na "sałatkę z karczochów z chrupiącymi langustynkami w sosie paprykowym", ale już nie ma w menu. No to "filety z okonia morskiego w słoneczniku serwowane na szparagach i grillowanych jarzynach z ziemniakami w szafranie" już po 30 zł, nie 25 zł.
To starter, nie danie główne. Na moim talerzu znalazłem 1/3 JEDNEGO szparaga białego i 1/3 JEDNEGO zielonego, smacznie ugrilowany bakłażan i papryka + maleńki kawałek czegoś zdecydowanie mrożonego, co smakowało jak smażony stołówkowy morszczuk podczas trzeciego życia.
Obsługa kiepska, pani tylko się ze wszystkiego ciągle tłumaczyła, brak karty z napojami, karty win... Z naszej czwórki nikt nie miał ochoty na więcej. To co mają do powiedzenia moi współbiesiadnicy nie za bardzo nadaje się na posta. Na plus to elegancko podane i fajne wc.
2/5 to na wyrost bym dał.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|