Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Karol Okrasa: "Kuchnię lubelską możemy chwalić w świecie, a nie tylko w Polsce"

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 7 maja 2017 o 00:13 Powrót do artykułu
Ten tekst można odnieść do każdej kuchni. Pytając o cebularza - uratowano sytuację. Facet nie ma zielonego pojęcia co my tu żremy. Ja zresztą też.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Ten sam tekst,tylko okrojony ukazał się już w DW kilka dni temu. Teraz mamy powtórkę wzbogaconą o kilka zdań. Typowa wierszówka w wydaniu weekendowym. For what? For money.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
wywiad sponsorowany?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Karolu z cebularzem i macą w dzisiejszej Polsce nie wygrasz. Tu najlepsze filmy robi Holland a najlepiej gotują Kuronie
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: