Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Jak widać TVN ma i wpływy w sanepidach. Bieda umysłowa naszych instytucji nie zna granic...
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Jeżeli pomimo wielu zapowiedzi kontroli właściciele JB nie potrafili "przygotowac' lokalu na kontrole - tj. sprawdzic czy wszytko jest w nalezytym porzadku w lokalu zgodnie z obowiazujacymi normami i przepisami, to tym bardziej potwierdza jak wielka ignorancja sie wykazuja w swoim lokalu, ktorego dobre imie podobno chcieli ratowac. Jezeli sanepid stwierdzil ze zywnosc jest niewlasciwie przechowywana, to chyba mial ku temu podstawy...
Zaloguj się, aby oddać głos
0
ZJADŁBYM HAMBURGERA O SMAKU TRUPA. MNIAM
Zaloguj się, aby oddać głos
0
crai napisał:
Jeżeli pomimo wielu zapowiedzi kontroli właściciele JB nie potrafili "przygotowac' lokalu na kontrole - tj. sprawdzic czy wszytko jest w nalezytym porzadku w lokalu zgodnie z obowiazujacymi normami i przepisami, to tym bardziej potwierdza jak wielka ignorancja sie wykazuja w swoim lokalu, ktorego dobre imie podobno chcieli ratowac. Jezeli sanepid stwierdzil ze zywnosc jest niewlasciwie przechowywana, to chyba mial ku temu podstawy...
Dokładnie - Sanepid tylko potwierdził (częściowo) to co zarzuciła pani z telewizora. Zaskakuje mnie właściciel, który wie co chciała Pani z telewizji zrobić zanim to zrobiła. Jeśli ma taką wiedzę - sąd - odszkodowanie. Podejrzewam że po prostu za wszelką cenę próbują teraz zdyskredytować tą babkę... Metody erystyczne (według Schopenhauera) - 32-ga mówi: "Argumentum ostatni ? ad personam: Widząc, że przeciwnik jest mocniejszy, atakować go osobiście, obrażać lub w jakikolwiek sposób porzucać prawdziwy przedmiot sporu" polecam źródło ( WIKIPEDIA )
Zaloguj się, aby oddać głos
0
W dalszym ciągu nie wyciagneli wniosków i chcą dalej w syfie pracować i trupi syf podawać klientom!!!!Brawo tak trzymać a pies z kulawą noga tam nie trafi!!!!!!!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
a Ja tam jadłem jem i dalej będę jadł... mówcie co chcecie ale to są NAJLEPSZE HAMBURGERY W MIEŚCIE..
Zaloguj się, aby oddać głos
0
sno napisał:
a Ja tam jadłem jem i dalej będę jadł... mówcie co chcecie ale to są NAJLEPSZE HAMBURGERY W MIEŚCIE..
Bo jesteś właścicielem tego przybytku, hahaha.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
nie mozna podwazyc słow że mięso smierdzi trupem w tym przypadku napewno był to trup jakiejś świni a wogóle to ta świnia mogła smierdzieć i dlatego mięso z trupa tej świni śmierdziało .. smacznego tym którzy jedza amerykańskie żarcie i ich polskie podróby
Zaloguj się, aby oddać głos
0
dobresobie napisał:
Jak widać TVN ma i wpływy w sanepidach. Bieda umysłowa naszych instytucji nie zna granic...
Ale przygłup jesteś! PISlamiści ci mózg doskonale wyprali.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Od tygodnie rozpisujecie sie o aferze w "Jesz Burgerze" - pogratulować wysokiego poziomu dziennikarstwa:)
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Policzkiewicz jest naprawdę skończonym kretynem. Jeszcze dwa dni temu piał, że tam wszystko jest w porządku. To skąd ten mandat??? Poza tym: "Nie wiemy, czy dane mięso było kupione miesiąc, czy godzinę temu ? wyjaśnia Policzkiewicz." Miesiąc? A może PÓŁ ROKU TEMU? Albo więcej? I za to już powinni zamknąć tą budę z psim żarciem. Smacznego wszystkim odwiedzającym hehehe - może traficie na mięsko sprzed godziny a może - sprzed miesiąca buahahahahaha
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Czy to znaczy, że na każdym kotlecie ma być data produkcji - i jak to do kotleta przyczepić i czy jest potrzebna pieczątka kontrolera. Czy jak kotlety się smaży - natychmiast po zdjęciu z patelni przyczepieać etykietę. A jak się podaje klientowi - to też z karteczką z pieczątką i datownikiem. O mamo ja wariat.....!!!!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
mięso śmierdziało trupem - jeszcze nie jadłem kotleta z żywej świni - wydaje mi się że świnia zawsze jest trupem przed kotletem ??!!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Kamil napisał:
mięso śmierdziało trupem - jeszcze nie jadłem kotleta z żywej świni - wydaje mi się że świnia zawsze jest trupem przed kotletem ??!!
lubie to
Zaloguj się, aby oddać głos
0
isayeas difficult napisał:
Czy to znaczy, że na każdym kotlecie ma być data produkcji - i jak to do kotleta przyczepić i czy jest potrzebna pieczątka kontrolera. Czy jak kotlety się smaży - natychmiast po zdjęciu z patelni przyczepieać etykietę. A jak się podaje klientowi - to też z karteczką z pieczątką i datownikiem. O mamo ja wariat.....!!!!
czasem się zastanawiam, czy te nasze lubelaki to udają takich deb***i, czy też nimi naprawdę są. Widać, że tak jak właściciele lokalu macie ZEROWE pojęcie o wymogach przechowalnictwa żywności, w szczególności mięsa;-/ proponuję najpierw skończyć gimnazjum, pozbyć się małpiego rozumu a następnie pomyśleć
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Było źle, ale nie tragicznie znaczy się mięso śmierdziało, ale tylko troszkę.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Jak można być, aż tak zadufanym w sobie idiotą jak ci właściciele??? Przyjeżdża do nich kobieta wyspecjalizowana w prowadzeniu ekskluzywnych restauracji, znająca się na gotowaniu i przyjmowaniu gości, a oni jak jakieś gnojki się zachowują. Obrażeni, najmądrzejsi "w całej wsi", niewspółpracujący z ekspertem. Mi się to w głowie nie mieści, że lokal na deptaku podaje taki syf, a właściciele nie zamierzają nic udoskonalić. Przecież taki program to świetna reklama! Gdyby zastosowali się do wskazówek Pani Gessler napewno ludzie walili by do nich drzwiami i oknami. Ale jak się tylko stawia na wygląd knajpy, a nie na dobre jedzenie to tak już jest. Mi się Jesz Burger będzie kojarzył od tej pory z "mięsem śmierdzącym trupem". Niestety....ale to nie wina Pani Gessler, że tak wyszło, tylko Macieja i Bogumiła K.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
crai napisał:
Jeżeli pomimo wielu zapowiedzi kontroli właściciele JB nie potrafili "przygotowac' lokalu na kontrole - tj. sprawdzic czy wszytko jest w nalezytym porzadku w lokalu zgodnie z obowiazujacymi normami i przepisami, to tym bardziej potwierdza jak wielka ignorancja sie wykazuja w swoim lokalu, ktorego dobre imie podobno chcieli ratowac. Jezeli sanepid stwierdzil ze zywnosc jest niewlasciwie przechowywana, to chyba mial ku temu podstawy...
Zaloguj się, aby oddać głos
0
na ten krzyk medialny,mieli za male znajomosci,a(plecy)nie chcieli ingerowac bo zaglosno,za kilka dni ucichnie i bedzie dalej wszystko funkcjonowalo
Zaloguj się, aby oddać głos
0
mm napisał:
Jak można być, aż tak zadufanym w sobie idiotą jak ci właściciele??? Przyjeżdża do nich kobieta wyspecjalizowana w prowadzeniu ekskluzywnych restauracji, znająca się na gotowaniu i przyjmowaniu gości, a oni jak jakieś gnojki się zachowują. Obrażeni, najmądrzejsi "w całej wsi", niewspółpracujący z ekspertem. Mi się to w głowie nie mieści, że lokal na deptaku podaje taki syf, a właściciele nie zamierzają nic udoskonalić. Przecież taki program to świetna reklama! Gdyby zastosowali się do wskazówek Pani Gessler napewno ludzie walili by do nich drzwiami i oknami. Ale jak się tylko stawia na wygląd knajpy, a nie na dobre jedzenie to tak już jest. Mi się Jesz Burger będzie kojarzył od tej pory z "mięsem śmierdzącym trupem". Niestety....ale to nie wina Pani Gessler, że tak wyszło, tylko Macieja i Bogumiła K.
sranie w banie... ta baba jest zwykłą idiotką, klonem brytyjskiego programu, wytworem tefałenu. Wystarczy zobaczyć w jakich środowiskach się obraca (aktorów i polityków z jedynie słusznej partii) żeby stwierdzić że to co robi zwykłe brednie i żer dla tępaków i oglądaczy tefałenu. Ten lokal nie powinien trafić do tego programu bo żadna z niego restauracja, a jeśli chodzi o zupę z kukurydzy w JeszBurgerze to na sam widok w menu bym pawia puścił. Pozdrawiam myślących!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Strona 1 z 2

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: