Klon czy nie klon, chłopaki mogliby mieć dobrą reklamę za darmo gdyby z nią współpracowali. Jeśli sami zgłosili się do programu, to powinni wyciągnąć z jej porad jak najlepsze wnioski i je zastosować.Zreszą, ta dyskusja jest bez sensu, wyszło szydło z worka i tyle. Aż strach pomyśleć co się dzieje w innych "restauracjach"demot napisał:sranie w banie... ta baba jest zwykłą idiotką, klonem brytyjskiego programu, wytworem tefałenu. Wystarczy zobaczyć w jakich środowiskach się obraca (aktorów i polityków z jedynie słusznej partii) żeby stwierdzić że to co robi zwykłe brednie i żer dla tępaków i oglądaczy tefałenu. Ten lokal nie powinien trafić do tego programu bo żadna z niego restauracja, a jeśli chodzi o zupę z kukurydzy w JeszBurgerze to na sam widok w menu bym pawia puścił. Pozdrawiam myślących!
|
|
Ciekawi mnie jak oni wystawiali szklaną lodówkę w czerwcu na 30 stopniowy upał gdy program był kręcony w lipcu ?
|
|
Znaffcy, kotlety do hamburgera robi się z krówki (wołowiny), a nie ze świnki (wieprzowiny).
Po drugie - Sanepid może nałożyć mandat w wysokości do 500 zł. Dali maksimum, więc to o czymś świadczy.
Po trzecie - obejrzyjcie sobie dokładnie program (jest dostępny za darmy w vod.onet.pl). Gessler otworzyła hamburgera, którego jej podano i pokazała mięso do kamery - było na wpół surowe ! Gdyby chociaż dopiekli je porządnie, to by nie śmierdziało ! Już lepiej było to mięso przypalić - wtedy powiedziałaby, że kucharz du.pa i aż takiej afery by nie było.
Czekamy, panowie Kubejko, na pozew sądowy. Będzie niezły ubaw, jak zaczniecie udowadniać, że Gessler wchodziła do knajpy z zamiarem wyplucia hamburgera
|
|
Ameryckie g*wno na chińskiej zastawie ...normalni ludzie,na ten widok puszczają pawie.Prawdę mówiąc na sam widok
Gesslerowej i hot dogów czy burgerów jednakowo mi się robi....poczekajcie chwilę, muszę iść do kibla ZARAZ Z..WRACAM.
|
|
plebs się dalej emocjonuje rzekomo zepsutym mięsem w cudzym hamburgerze, a to że prezydent miasta kiwa mieszkańców od czterech lat nikogo nie bulwersuje. wypchane telewizorem umysły.
|
|
Przecież oni wiedzieli, ze moga mieć kontrole w każdej chwili. Wydaje mi się, ze myślei, że wszystko jest "tip top", czyli aż strach pomysleć co było wcześniej...
|
|
Byliśmy w sobotę po imprezie w Jeszu na Jasnej. Zamówiliśmy rzeźniki! i CO? Wstaje w niedziele, okropny bół brzucha. Powód - jedyny jaki mi przychodzi na myśl to właśnie nieświeże mięso! Zastanawia mnie czy nie stało się tak, że jeśli już skontrolowany JB na Jasnej, nie przerzucono do niego mięsa z Deptaka.. Nie życze najgorszemu wrogowi takiego uczucia bólu! Zrobienie kilku kroków - koszmar!
|
|
A co byś powiedział na spleśniałą kolbę kukurydzy? Smaczniejsza od zupy??? :-) |
|
Po trzecie - obejrzyjcie sobie dokładnie program (jest dostępny za darmy w vod.onet.pl). Gessler otworzyła hamburgera, którego jej podano i pokazała mięso do kamery - było na wpół surowe ! Gdyby chociaż dopiekli je porządnie, to by nie śmierdziało ! Już lepiej było to mięso przypalić - wtedy powiedziałaby, że kucharz du.pa i aż takiej afery by nie było.
Brawo! Jakbyście dobrze oglądali program to byście może chociaż widzieli, że nawet jak p. Magda przygotowywała burgery to nie były dosmażone do końca. To jest urok wołowiny. Po pierwsze: nie da się jej do końca wysmażyć, bo później smakuje jak podeszwa. Po drugie: jeszcze czerwona w środku jest najsmaczniejsza. Dlatego ludzie jedzą pół krwiste steki!
|
|
Czyli co? Dostali dwa mandaty w każdym lokalu po 500zł. Teraz kupią wołowinkę)))
A tak w ogóle to skoro było brudno -- jakim trzeba być tępakiem aby nie posprzatać, czekając na inspekcję o której się wie?
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|