Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
tylko szewca jest jeden pisuar na tyle ludzi an dole :)
Zaloguj się, aby oddać głos
0
A gdzie przyjaciel Ivo, drogi Waldku ?? Czyżby zalegał ze składkami, przecież to nasz zacny kucharz top chef.....
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Trafione z tym Ivo w samo sedno... brawo!!!!!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
A kto wymyslil takie jury.Osoby kompletnie nie znane w branzy.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Jury to skład z branży gastronomicznej ale i osoby z urzędu miasta zajmujące się programem Miejsce Inspiracji... poza tym Pan Sulisz to chyba branża.... :D
Zaloguj się, aby oddać głos
0
opłata na przystąpienie do wielkiego konkursu 2000zł i wtedy można wygrać tytuł. A kim jest ten wasz Sulisz/ psełdo znawca kuchni . Naciągactwo czytelników co za szajs. To już chyba koniec DW
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Uczestnicy zaplaca kase za udzial w konkursie,jury odwiedzi uczestnikow.Wszedzie podejma ich konkursowymi potrwami.Pojedza i popija za darmo i jeszcze zarobia na tym.Dobrze pomyslane.tylko po co oglupiac czytelnikow.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
co by nie robili nasi kucharze to Lublin i jego gastronomia to wielki zaścianek kulinarny.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Kardamon i lubelska zurawina
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Kardamon i lubelska zurawina
Zaloguj się, aby oddać głos
0
udział w Programie jest bezpłatny, a wręcz przeciwnie laureaci otrzymują korzyści promocyjne, jak również finansowe na organizowane wspólnie inicjatywy. Wizyty jurorów opłacone są przez Organizatora Programu. Zastanawiające są komentarze kompletnie niezgodne z prawdą.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Jeżeli coś jest niezgodne z prawdą to moim zdaniem jest to spora część tego artykułu: "Kardamon to rodzaj laboratorium, w którym kucharze prezentują to, co najlepsze z lubelskiej kuchni" czyli co prezentują ??? bo moim skromnym zdaniem jedna karta która nie zmieniła się znacząco od powstania to trochę mało na nazwanie restauracji labolatorium i gdzie ta lubelskość ??? Lubelska żurawina z Makro i rosół z kilkoma korpusami z przepiórek??? gęsia szyja bez gęsiego mięsa, spoko ale Pan Sulisz Bardzo lubi Kardamon co wiadomo nie od dziś. Restauracja Ego jak najbardziej na wysokim poziomie tylko problemem jest to że nie jest dostępna dla zwykłych śmiertelników, pomijając fakt że znajduję się w 5* hotelu co już krępuje to niestety ceny też nie są na każdą kieszeń. Chciałbym kiedyś przeczytać Pański artykuł który będzie chociaż w połowie odzwierciedlał zdanie ludzi znających się na kuchni w tym mieście. Oczywiście kilka wymienionych przez Pana restauracji zasługuje Moim zdaniem na wyróżnienie: Perłowa smaczna kuchnia w dobrej cenie z dobrymi składnikami, kreatywna (i tutaj mógłbym użyć słowa lubelskie laboratorium), 16 stołów restauracja dość droga ale jedno z nielicznych miejsc o których można powiedzieć że cena równa jest jakości, Mandragora która już od lat jest wizytówką miasta, i to właśnie tutaj można odnaleźćw smaku przedwojenny Lublin. No ale czy naprawdę chce Pan promować Lublin Magią, Hadesem i Kardamonem???
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Ewidentne zaprzeczenie ramom konkursu. Jak miejscem inspiracji może być lokal świecący pustkami? Gołym okiem widać, że nic się tam nie dzieje. Nawet goście hotelowi wolą wyjść na miasto. Osobiście uważam, że miejsce jest absolutnie przereklamowane.
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: