Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Brak slów, jednym slowem. Delicje.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Tatar to czysta poezja smaku.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
---------------------CO   MA   WSPÓLNEGO   LUBLIN   Z   TATAREM  ? --------------------------------------------- Artykuł  sponsorowany  ale  zabrakło  dwóch  informacji -  jaka  jest  cena  tego  tatara  ?  i   ile  tatar  mo że  leżeć  w  chłodziarce  Restauracji  ? .    Zatrucie  nieświeżym  tatarem  może  Konsumenta  "zaprowa dzić  do  św.Piotra" .   To  nie  są  śmieszne  rzeczy .    Redakcja  powinna  pouczyć  Czytelników  jak  od różnić   świerzego  tatara   od   "tatara  z  nocy" ? .   A  zgodnie  z  tytułem ,  co  ma  wspólnego  piękny  Lublin  z  "dzikim"  tatarem  ?.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Mam wrażenie,że to reklama Hades-Szerokiej...a nie artykuł o tatarze jako daniu.
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: