z... to ścierwo, a nie ku*** będe płacił przez kilkanaście lat podatki na tego cwela i jego k...
Ostatnio edytowany 21 maja 2015 r. o 13:09
|
|
Masz Rację Guest Jebać Kurwa teraz żałuje Kurwa bo został sam szmaciarz jego Kurwa ma rodziców pomogą jej a jemu Kurwa nikt
|
|
J... Jego Żałuje Teraz bo został szmaciarz Sam tej ku***e Pomogą niech żałuje h**
Ostatnio edytowany 21 maja 2015 r. o 13:09
|
|
Zaburzenia narcystyczne i antyspołecznie nie tłumaczą bestialskiego czynu którego się dopuściła.
|
|
Chcieli przejąc majątek jego rodziców (nowy dom, auto, konta bankowe i ewentualną schedę po jego dziadkach). Cała filozofia.
W każdym razie dożywotnia utylizacja tych ścierw byłaby jedynym rozsądnym wyjściem.
|
|
Jak straszne nieszczęście się stało. Nie mogę się pogodzić z tym, że do tego doszło. Co najmniej cztery życia zmarnowane.
|
|
Zuzanna Maksymiuk pewnie dostanie 25 lat, bo sąd weźmie pod uwagę młody wiek, niekaralność i inne takie. Kamil Niedźwiedź dostanie albo tyle samo, albo z racji tego, że to byli jego rodzice 15 lat, bo sąd uzna, że on już poniósł karę. No i w sumie poniósł przez głupotę, bo został zmanipulowany przez tę psychopatkę i teraz nie ma nikogo, rodzina pewnie go znienawidziła za to. Jak dla mnie ona nie powinna już nigdy wyjść, ale znając życie i seksizm w polskich sądach, gdzie kobiety ZAWSZE są ŁAGODNIEJ traktowane (to jest fakt, wystarczy przeanalizować różne sprawy) dostanie te 25 lat, jak inna psychopatka Katarzyna Waśniewska albo ta szmata od dzieci w beczkach.
|
|
Młoda, narcystyczna i bez odrobiny empatii,
To Zuza Niemądra.
Kiedyś wygląd chłopca z piłkarskiej szatni,
Kopniętego w jądra.
Uśmiech tylko z pozoru niewinny,
Pozory mylą.
Chciała być sławna lecz przed nią ludzie,
Głów nie chylą.
Zabić i zyskać sławę, Brzmi banalnie.
Kocham cię moja ty Zuziu, Kocham analnie.
|
|
Każdy kat był kiedyś ofiarą. Chłopak pozbył się zwyrodniałych starych, którzy znęcali się nad nim latami, a zakochana w nim dziewczyna mu pomogła. Nie podał prawdziwego motywu, bo wstydził się bycia ofiarą przemocy albo wiedział, że i tak nikt mu nie uwierzy. Winne jak zwykle stresowe wychowanie.
|
|
Skąd posiadasz takie info że chłopak był ofiarą?wolałabym żeby tak było,jakioś nie mogę sobie wyobrazić takiej strasznej zbrodni jakiej się dopuścił,co mu w tej głowie siedziało,jaki on sobie żywot zgotował,i mówią że był poczytalny...przecież zdrowy na umyśle człowiek nie zrobił by czegoś takiego.Ani upośledzony,zdrowy psychicznie,z prawidłową osobowością,no to kim oin właściwie jest?
|
|
"Teraz żałuje"!
|
|
Każdy kat był kiedyś ofiarą. Chłopak pozbył się zwyrodniałych starych, którzy znęcali się nad nim latami, a zakochana w nim dziewczyna mu pomogła. Nie podał prawdziwego motywu, bo wstydził się bycia ofiarą przemocy albo wiedział, że i tak nikt mu nie uwierzy. Winne jak zwykle stresowe wychowanie.Był rozpuszczonym jedynakiem, który miał wszystko podstawiane pod nos. Nie brakowało mu niczego. Rodzice po prostu nie chcieli żeby się związał z tą liszajowatą psychopatką (lesbijką zresztą). Teraz ta lesbijka Zuzanna M. (siedząc w areszcie za podwójne zabójstwo) ma proces karny za uprawianie seksu z 14-letnią dziewczyną, co miało miejsce przed morderstwem. |
|
Do anna-maria: Podpisuję się obiema rękami. Bardzo rozsądna i prawdziwa opinia. Wypowiedzi tych, którzy nie znali obojga sprawców, są w większości co najmniej irytujące.
|
|
Namówiła go do zabicia rodziców???A co on jest niedorozwinięty???Taki zasuszony wysmołek!!!Jedną ręką sku***ela bym pier***nął i po nim!!!A ta suka...szkoda żarcia jej dawać.Gdzie kara śmierci???Wtedy by sku***synów zgładzili!!!Bo po co takich trzymać???
|
|
Był rozpuszczonym jedynakiem, który miał wszystko podstawiane pod nos. Nie brakowało mu niczego. Rodzice po prostu nie chcieli żeby się związał z tą liszajowatą psychopatką (lesbijką zresztą). Teraz ta lesbijka Zuzanna M. (siedząc w areszcie za podwójne zabójstwo) ma proces karny za uprawianie seksu z 14-letnią dziewczyną, co miało miejsce przed morderstwem.Ale ku***!!!Powiesić szmatę!!! |
|
"/.../ ma jednak zaburzenia psychiczne. Chodzi o narcystyczne i antyspołeczne cechy osobowości, skłonność do agresji, niski poziom empatii, brak poczucia winy i niezdolność do przeżywania emocji".... mogę podać kilkadziesiąt nazwisk i adresy. Jest wśród nich cały zarząd firmy, w której pracowałem.
|
|
Winny jest chłopak Kamil N. To on zabił WŁASNĄ MATKĘ- to straszny czyn i straszna zbrodnia. I to on zabił WŁASNEGO OJCA !!! Nie róbcie z niego niewiniątka co ani be, ani me. Nikt nim nie manipulował. To on miał ten pomysł tego potwornego czynu i on był prowodyrem tego strasznego mordu. Nie jest niewinny ani nie był zmanipulowany przez Zuzannę M. Ten Kamil to psychopata. Bo tylko psychopata mógłby podnieść rękę na własną matkę i własnego ojca. Ścigać matkę z nożem w ręku i Ją zadźgać?!??? A potem ciągnąć Jej ciało za nogi?!??TO NIE JEST NIEWINNY ZMANIPULOWANY CHŁOPCZYK!!!! On mordował z zimną krwią - uświadomcie to sobie ludzie . A do pomocy wziął sobie Zuzannę. A ta głupia dała się namówić temu gnojkowi... Zabić WŁASNYCH rodziców to zbrodnia nad zbrodnie. Jak musiał ich nienawidzieć ten gówniarz?? Odpowiedź brzmi- bardzo. Dożywocie dla gnoja to mało. Niech zgnije w pierdlu. Winny po stokroć !!!!! I to on jest winny bardziej niż ta dziewczyna , którą wkręcił w pomocnictwo .
|
|
Guest to chyba mamuśka zuzanny, tak atakuje chłopaka i broni swojej córeczki psychopatki, oczywiście, ze chłopak jest winny, ale to była inicjatywa dziewczyny
|
|
Kamilowi potrzebna jest pomoc. Jego matka na pewno mu wybaczyła, babcia i wujek Kamila- odwiedźcie go, porozmawiajcie, "byłem w więzieniu nie odwiedziliście Mnie" słowa Chrystusa, nie musicie mu wybaczać, zostawcie to Bogu, ale spełnijcie niemą prośbę jego matki, każdej kochającej matki, a Agnieszka taką była, pomóżcie Kamilowi.
|
|
Kamilowi potrzebna jest pomoc. Jego matka na pewno mu wybaczyła, babcia i wujek Kamila- odwiedźcie go, porozmawiajcie, "byłem w więzieniu nie odwiedziliście Mnie" słowa Chrystusa, nie musicie mu wybaczać, zostawcie to Bogu, ale spełnijcie niemą prośbę jego matki, każdej kochającej matki, a Agnieszka taką była, pomóżcie Kamilowi."kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamień"Miłosierdzie Boga jest większe niż Miłosierdzie serc ludzkich.Chłopak potrzebuje tego jak nigdy... |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|