To jest właśnie Polska policja:]]] brawo rodzic tylko co z tego jak z nimi i tak nie wygrasz;]
|
|
I bardzo dobrze, dresików spod sklepu tak trzeba traktować.
|
|
I tak się kończy publiczne pijaństwo...
|
|
Dres dostał wpi..ol a potem się poskarzył mamusi.
Brawo policja, tępić patoli, oby częściej.
|
|
Za słabo dostał wpierdziel jak by mu lepiej dołozyli to by sie nie stawiał. Brawo dla Policji więcej takich akcji tępić tałatajstwo co to za picie pod sklepem.
|
|
Brawo policja!! Już ja widzę, jakie z niego niewiniątko...
|
|
za niewinność nie dostał a jak mama nie nauczyła szacunku dla władzy bo synka bezstresowo wychowała to mamy efekty
|
|
Brawo Policja!
|
|
fifa rafa dostał i bardzo dobrze!
mamusia nienauczyła szacunku to mamy efekty jakie mamy
|
|
Znam go...udaje niewiniatko.. bo chce kasy od Policji pewnie... Brawo Policja. Jesteśmy z Was dumni, że się z takimi nie patyczkujecie.
|
|
fifa rafa dostał i bardzo dobrze!
mamusia nienauczyła szacunku to mamy efekty jakie mamy
|
|
Drogi dzienniku wschodni nie róbcie z siebie faktu i wyborczej i nie broncie ludzi tego pokroju. Nawet na zdjęciu widać ze to dres. My normalni ludzie chcemy policji która nie będzie się cykac z takimi ludźmi. ZOMO wróć!
|
|
BIEDACTWO!:)
A ciekawe jaka wersje wydarze kolegom przedstawi?
|
|
Jeżeli sam się uderzał, to tak trudno było im nagrać to telefonem żeby mieć dowód? Raczej to oni spuścili mu wp***dol. Nieważne czy zasłużył czy nie, miejsca w policji dla takich ludzi nie ma. Mam nadzieję, że zostaną skazani i wydaleni ze służby.
|
|
co za wsiok - najpierw hwdp, dresy i inne gówno a potem na skargę ? haha to cała prawda o dresach wlasnie.. lamusy bez zasad.
|
|
Dobrze zrobili wpier....powinien dostac tak porzadnie a matka jakby byla madra to powinna mu w domu poprawic
|
|
Psom bym nie wierzył
|
|
Jeżeli sam się uderzał, to tak trudno było im nagrać to telefonem żeby mieć dowód? Raczej to oni spuścili mu wp***dol. Nieważne czy zasłużył czy nie, miejsca w policji dla takich ludzi nie ma. Mam nadzieję, że zostaną skazani i wydaleni ze służby.Już od razu ich wywalą na wniosek jakiegoś cwaniaka. |
|
Typowy dres, zero honoru.
|
|
To i co bohaterze? Koniec cwaniakowania?
Do tego skarżypyta...
Dobrze ci tak, gnoju
|
Strona 1 z 12
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|