Napewno uznadzą go za niepoczytalnego!
|
|
Będące na miejscu zdarzenia osoby dowiedziały się, że mężczyzna się podpalił ponieważ zdradziła go dziewczyna.
|
|
Kolejny przypadek człowieka, któremu w POlsce się POwodzi...
Jak długo jeszcze Polacy będą dawać się d...ć POpaprańcom?
Ludzie, obudźcie się! Dość tej propagandy!! Przejrzyjcie na oczy!!!
|
|
Pewnie bał się że Pisdu wygra wybory....
|
|
Lutek obudz sie bo bredzisz !!!!!
|
|
TuSSku jak żyć teraz w tym twoim POstbolszewickim kraju ???
|
|
W tym kraju POjebów wszystko możliwe,będzie takich więcej, co to będą robić z tego tuskowego dobrobytu. |
|
Jak PiSuar wygra, to takie rzeczy bedom nie do pomyślenia. Takiego POjeba sie zamknie przymusowo w pierdlu albo zastrzeli żeby nie gorszył Polaków. A w ogóle, to taki nie POmyśli nawet o wygłupianiu sie bo bedzie mu tak dobrze że jepiej już sie nie da - tak bedzie a jak PiS obieca to PiSda. |
|
@Lutek: Proszę zrób coś dobrego dla wszystkich, sprzedaj komputer.
|
|
Ciekawe co czlonkowie fanclubu Klamczynskiego Jarka robia o tej porze przed kompem ??? Do kosciola!!!!!
|
|
odPISuja 0.5 procenta na kosciol |
|
Pewnikiem dowiedzial sie ze Jarek K. chce poslubic Pawlowicz :-D
|
|
Wersji jest dużo co do tego dlaczego to zrobił..ja słyszałam, że prawdopodobnie dziewczyna jego była w ciąży xd poje***y nawet jeśli by była to co? to nie jest powód do tego aby się podpalać -,- |
|
Powiem tylko tak!! Moich dwóch kolegów popełniło samobójstwo. Nie byłem na pogrzebie żadnego z nich!!! Bo poniewasz uważam że jeżeli ktoś dał Ci życie to je szanuj!!! A nie Bądź tchóżem każdemu jest ciężko!! Jak obierzesz sobie życie to komuś ulżysz!!! Gówno prawda!!! (kredyty alimenty wyroki) To spada na twoją rodzinę Ty samobójco już masz wszystko z głowy!!! Ale rodzina już nie!!! Tak więc nie żałuję takich ludzi!!!
|
|
Załamał się chłopina, co zrobić. Paligłup Prezes PIS-deczka i reszta PO-papranej hołoty z Tuskiem na czele.... DZIĘKUJEMY żeby was ch*** jasny trafił.
|
|
------------------------------------DO MARUDZĄCEJ INTERNAUTKI "ANI"--------------------------------------- Pani "Aniu" Internauta "Lutek" nie bredzi może tylko nie spać po nocach z powodu , że Tacy Po lacy jak Internautka" "Ania" NICZEGO NIE ROZUMIEJĄ IŻ "DEMOKRATYCZNIE" WYBRANY REŻIM "PO" (PLATFORMA OSZUSTÓW ) SPOTRAFILI ZRUJNOWAĆ CAŁY POLSKI PRZEMYSŁ I ZBANK RUTOWAĆ GOSPODARKĘ A POLAKÓW DOPROWADZIĆ DO BEZROBOCIA I PRAWA DO GOD NEGO ŻYCIA !. W samym tylko województwie lubelskim jest ponad 140 tysięcy Młodych Polaków na BEZROBOCIU ! . Ale osobiście jestem przeciwnikiem niegodnego pozbywania się życia ! . Lepiej się zorganizować i pojechać do Warszawy na DEMONSTRACJE BEZROBOTNYCH pod Kan celarią Prezydenta B.Komoruskiego i pod Urząd Rady Ministrów "Premiera" Tuska !. Samobójstwo JEST NAJGORSZYM WYJŚCIEM Z TEJ DRAMATYCZNEJ SYTUACJI !. Także wracaj KOLEGO do zdrowia , spotkaj się z Bezrobotnymi Świdnika i Razem idżcie do Prezydenta Świdnika . Powiadomcie Prezydenta , że jeżeli nie załatwi Wam pracy to jedziecie na DEMONSTRACJE do Prezydenta Komo ruskiego i premiera Tusska !. Oczywiście na DEMONSTRACJE BEZROBOTNYCH nie tylko ze Świdni ka i Lublina ale i z całej Polski . ŻYCZĘ SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA I LEPIEJ NIECH PŁONĄ WINOWAJCY A NIE MŁODZI POLACY JAK KOLEGA !. Szczęść Boże !.
|
|
Tragedia ludzka a tu POpaprane wrzody piszą takie rzeczy... Wstyd i żenada.
|
|
Tragedia ludzka a tu POpaprane wrzody piszą takie rzeczy... Wstyd i żenada.
|
|
deb***e, w takim artykule się kłócicie, jesteście żałośni, szczególnie pisowskie sku***syny tutaj piszące.
|
|
Nie piszcie głupich artykułów skoro nie wiecie jak było ponieważ byłam tam i widziałam całe zdarzenie. Mężczyzna biegł już oblany benzyną i z palącą się kurtką,a gonił go jego ojciec, który rzucił się na tego chłopaka i ugasił go do końca. Podobno podpalił się ponieważ dowiedział się o zdradzie swojej dziewczyny.
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|