Oj ... Panie Waldemarze ! Niby Pan taki autorytet a łapie się Pan na takie "sztuczki" ? Znam kuchnię tej restauracji ... ale skoro wg Pana OK
|
|
218 zł / obiad na dwie osoby
To moja rodzina (2 dzieci) zapłaciłaby za obiad 400 zł. Zaraz po Świętach idę do Prezesa - chcę zarabiać jak inni i wydawać lekką ręką.
|
|
Taki doświadczony dziennikarz i robi szkolne błędy. Restauracja mieści się nie na ulicy, lecz przy ulicy.
|
|
Ludzie, czy Wy potraficie przygotować coś samodzielnie w domu, czy tylko żreć za czyjeś ? Po Panu Redaktorze to przynajmniej widać, ż Pan może zjeść i nie tylko zjeść... Towarzyszka to jakaś taka jakby ostatnio na wiosnę jadła..
Pan Redakotr nie jest dla mnie absolutnie żadnym specjalistą od oceniania czyjejs kuchni, jak to się w ogóle stało, że się tym trudni ???? Jakieś totalne jaja, Sulisz Super Spec, ha ha ha
|
|
Za dzieci do lat 3 nic Panstwo nie zaplacą, a starsze dzieci maja zestawy po 10 i 16pln. Zapraszamy i dziekujemy za recenzje. Dziękujemy za wszystkie uwagi i postaramy się usprawnić nasze błędy. Właściciel restauracji.
|
|
Dajcie sobie spokój z tymi tematami. Ośmieszacie się tylko tymi artykułami. Przecież to wszystko jest grubymi nićmi szyte. Czy wy macie jakikolwiek szacunek dla czytelników Dziennika Wschodniego ? Czy może uważacie że są oni idiotami ?! Jak można pisać takie artykuły !! |
|
Niech się Pan Sulisz nie wygłupia ze swoimi wypocinami nt. restauracji.
Jest żałosny jak okrągła Gessler
|
|
Tym razem wielkodusznie okazał łaskę... ...ale, żeby nie było że tak będzie zawsze. Co za czasy, żeby jakiś redaktorek miał czelność oceniać publicznie czyjąć pracę na publicznym forum. Kimże się on mieni być ?!?! Miejmy nadzieję że już wkrótce poniesie on konsekwencje swoich pewnych artykułów, które rujnują dorobek życia ludzi. Swoje zdanie może zachować dla siebie i swoich bliskich. |
|
Gessler w przeciwieństwie do tego tutaj cwaniaczka, pisze tylko o tych restauracjach które sobie tego życzą. Ten zaś wchodzi z buciorami nieproszony. Jednych chwali, a innych pogrąża. Czym się przy tym kieruje można się tylko domyślać. Szkoda tylko że temu wszystkiemu patronuje Dziennik Wschodni. Miejmy nadzieję że się zreflektują, zanim to wszystko zajdzie za daleko i obudzą się "z ręką w nocniku". |
|
Zgadzam się z Panem Redaktorem, moim zdaniem jest to jedna z najlepszych restauracji w regionie. Urokliwe miejsce, przytulny pensjonat,fenomenalne jedzenie!
|
|
Sztuczki? to przecież wspaniała restauracja. Bywam w niej bardzo często. Można powiedzieć że jest to jedyna prawdziwa restauracja w całym lubelskim regionie. |
|
Ignacy/Jan i jak jeszcze ?
Według mnie "Marzanna" jest najlepsza w regionie, ale jakie to ma znaczenie, skoro redaktorek napisał to co napisał w swoim porzednim artykule.
Szoook ! Jak może w jawny sposób jeden człowiek może niszczyć drugiego, na oczach publicznym forum.
|
|
Mieszkańcy Lubelszczyzny w dużej mierze to wielce prości ludzie - tak wnioskuję z powyższych wpisów - nie potrafią zrozumieć , że Redaktor Sulisz przedstawia jedynie swoją subiektywną opinię na temat konsumowanych potraw , skoro przedstawione doznania smakowe komuś nie odpowiadają , to zawsze może się pofatygować do recenzowanej restauracji ( aczklowiek nie wszystkie opisywane przez Pana Sulisz miejsca zasługują na to miano - patrz ,, Marzanna,, ) sam dokonać oceny .
|
|
Stwierdzenie , że lokal o dzwięcznej nazwie ,, Marzanna ,, jest najlepszym lokalem w regionie jak tak samo bezsensowne i pozbawione podstaw jak teoria ,, zamachu smoleńskiego ,, Wspaniale , że są ludzie , którzy nie boją się napisać prawdy - Redaktor Sulisz . Co do niszczenia , to w garkuchni typu ,, Marzanna ,, można co najwyżej można zniszczyć sobie kubki smakowe a nawet żołądek. |
|
Taki z ciebie Warszawia'k jak z koziej dupy trąba, ale mniejsza z tym.
Widzę że mam do czynienia z człowiekiem wielce skomplikowanym, takim który tych którzy uważają inaczej niż on uważa za ludzi prostych. Świadczy to o czymś niezbicie, o czym zaś to świadczy to zapewne się domyślasz, wszak żeś nie jest człek prosty, tylko mnie takowym nazywasz.
Skoro według ciebie redaktorek cytuję: "przedstawia jedynie swoją subiektywną opinię na temat konsumowanych potraw..." to dlaczego ja nie mogę napisać na forum że Marzanna jest najlepszym lokalem w regionie ?! Dlaczego ta moja subiektywna opinia jest według ciebie pozbawiona sensu i podstaw i jest nawet porównywana do "zamachu skoleńskiego" ?!
Czy tylko to co napisze ten redaktorek jest dla ciebie wykładnią prawdy ? Nikt inny nie może nic innego napisać, gdyż z marszu zostanie okrzyknięty prostakiem ?
Ciekawe masz te swoje argumeny, oj ciekawe.
To po co to wszystko ! Niech redaktorek pisze te swoje artykuły, ale bez mozliwości komentowania ich na forum. Skoro jest aż tak oburzony, że ktoś ma inne zdanie niż jego.
Mam nadzieję że ten redaktorek od siedmu boleści zostanie podciągnięty do odpowiedzialności za to co uczynił swoim artykułem względem "Marzanny".
Łatwo jest kogoś obsamarować w mediach, ale trzeba wiedzieć też to że nie może to pozostać bezkarne. Miejmy nadzieje że juz wkrótce poniesie konsekwencje swoich artykułów.
|
|
TeŻ jestem ciekawa skąd się wziął TEN 'specjalista-redaktor" , znawca wszelkiej kuchni. obserwuję Pana Sulisza przy okazji RÓŻNYCH imprez ,na których nie wiadomo skąd sie bierze i w dodatku sie panoszy. na czym polega fenomen tej postaci-nie mam pojęcia?? niechlujny wygląd, niedomyty - bez względu na okazję, ale Wielkiemu Redaktorowi - to chyba przystoi????A teraz znalazł sobie kolejne koryto-w Konopnicy, gdzie można się najeść i NAPIĆ % ponad miarę.Jego tajemnicza M. jest przynajmniej sympatyczna (albo taką udaje), a On zieje pogardą na wszystkich,uważa się za lepszego, jakież to śmieszne patrząc na jego brudną, szmacianą torbę (niezbędnik redaktora;) i całoroczną wieloletnią kurtkę....NIEPOJĘTE, ŻE ZNAJDUJĄ SIE NA TO FANI !!!!!!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|