wtorek, 12 grudnia 2017 r.

Kuchnia

Brukiew ma moc (przepisy kulinarne)


Polacy otrząsnęli się z zachwytu nad sushi, wietnamską zupą pho, odkrywają swoje kulinarne korzenie, poszukują lokalnych produktów (Fot. Waldemar Sulisz)
Polacy otrząsnęli się z zachwytu nad sushi, wietnamską zupą pho, odkrywają swoje kulinarne korzenie, poszukują lokalnych produktów (Fot. Waldemar Sulisz)

Brać brukiew żółtą, ostrugać, pokrajać w kostkę i gotować w wodzie lub rosole. Gdy już prawie miękka, dodać trochę cukru, zrobić zasmażkę z łyżki masła z mąką, rozprowadzić smakiem z brukwi i dusić jeszcze w sosie, aż zupełnie będzie dobra

Artykuł premium
lub wykup pełny dostęp do portalu:
Prenumerata
30 dni
koszt: 10,00 zł
  • Nielimitowany dostęp do artykułów premium
  • Czas trwania: 30 dni
Prenumerata
90 dni
koszt: 25,00 zł
  • Nielimitowany dostęp do artykułów premium
  • Czas trwania: 90 dni
Prenumerata
180 dni
koszt: 40,00 zł
  • Nielimitowany dostęp do artykułów premium
  • Czas trwania: 180 dni
Prenumerata
360 dni
koszt: 70,00 zł
  • Nielimitowany dostęp do artykułów premium
  • Czas trwania: 360 dni
Czytaj więcej o: przepisy gotowanie brukiew
Gość
(1) komentarzy

Skomentuj

avatar
Komentujesz jako Gość (Zaloguj się)

Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz:

Ostatnie komentarze

Gość
Gość (11 października 2015 o 11:39) 0
Zaloguj się, aby oddać głos
Moc odżywczą mają: szczaw i mirabelki. I musicie w to uwierzyć, lemingi.
Rozwiń
Zobacz wszystkie komentarze (1)

Pozostałe informacje

Alarm 24
Widzisz wypadek? Jesteś świadkiem niecodziennego zdarzenia?
Alarm24 telefon 691 770 010

Wyślij wiadomość, zdjęcie lub zadzwoń.

Kliknij i dodaj swojego newsa!