niedziela, 17 grudnia 2017 r.

Kuchnia

Kulinarna Mapa Lubelszczyzny: Prowansalski smak

  Edytuj ten wpis
Dodano: 21 września 2012, 10:20

 (sxc.hu)
(sxc.hu)

Pokaz Agnieszki Filiks z restauracji „Siwym dym” w Bochotnicy, która podczas Europejskiego Festiwalu Smaku gotowała z Pawłem Lorochem zamienił się w uroczystą kolację na placu Po Farze. Ponieważ nie wszyscy mogli spróbować ich znakomitej kuchni, podajemy oryginalne przepisy. I namawiamy, żeby odtworzyć lawendowy smak w domu.

  Edytuj ten wpis
Czytaj więcej o:
(0) komentarzy

Skomentuj

avatar
Komentujesz jako Gość (Zaloguj się)

Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz:

Ostatnie komentarze

Na razie brak komentarzy, Twój może być pierwszy.

Pozostałe informacje

Alarm 24
Widzisz wypadek? Jesteś świadkiem niecodziennego zdarzenia?
Alarm24 telefon 691 770 010

Wyślij wiadomość, zdjęcie lub zadzwoń.

Kliknij i dodaj swojego newsa!