czwartek, 23 listopada 2017 r.

Kuchnia

Ogrodowy smak Lubelszczyzny: Wiosenne smakołyki (przepisy)

  Edytuj ten wpis
Dodano: 2 maja 2012, 15:05

Świeży rabarbar z ogrodu maczany w cukrze, placek z rabarbarem i kompot z rabarbaru to majowe przysm
Świeży rabarbar z ogrodu maczany w cukrze, placek z rabarbarem i kompot z rabarbaru to majowe przysm

Maj to najpiękniejszy miesiąc w roku. W ogrodzie życie rozkwita na dobre, w kuchni króluje już botwinka i rabarbar, rzodkiewka prosto z grządki wędruje do twarożku, coraz więcej ludzi wydaje w ogrodzie rodzinny obiad. Jaki jest ogrodowy smak Lubelszczyzny?

  Edytuj ten wpis
Czytaj więcej o:
(0) komentarzy

Skomentuj

avatar
Komentujesz jako Gość (Zaloguj się)

Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz:

Ostatnie komentarze

Na razie brak komentarzy, Twój może być pierwszy.

Pozostałe informacje

Alarm 24
Widzisz wypadek? Jesteś świadkiem niecodziennego zdarzenia?
Alarm24 telefon 691 770 010

Wyślij wiadomość, zdjęcie lub zadzwoń.

Kliknij i dodaj swojego newsa!