wtorek, 22 sierpnia 2017 r.

Kuchnia

Rybacki smak: Cała prawda o karpiu

Dodano: 25 listopada 2011, 15:43

Jesienne odłowy ryb mają na Lubelszczyźnie kilkuwiekową tradycję tak jak we wsi Momoty (Dorota Awior
Jesienne odłowy ryb mają na Lubelszczyźnie kilkuwiekową tradycję tak jak we wsi Momoty (Dorota Awior

Kiedy nadchodzą jesienne chłody, rybacy wchodzą na stawy licznie rozsiane na Lubelszczyźnie, spuszczają wodę i zaczynają odłowy. A po skończonej pracy zasiadają do karpia uwędzonego
na ognisku.

Czytaj więcej o:
(0) komentarzy

Skomentuj

avatar
Komentujesz jako Gość (Zaloguj się)

Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz:

Ostatnie komentarze

Na razie brak komentarzy, Twój może być pierwszy.

Pozostałe informacje

Alarm 24
Widzisz wypadek? Jesteś świadkiem niecodziennego zdarzenia?
Alarm24 telefon 691 770 010

Wyślij wiadomość, zdjęcie lub zadzwoń.

Kliknij i dodaj swojego newsa!