wtorek, 22 sierpnia 2017 r.

Kuchnia

Smak jesiennych grzybów. Przepisy na podgrzybki, maślaki, kurki, rydze


Świeże grzyby są bardzo nietrwałe. Ale wystarczy je zamrozić i będą na zimę jak znalazł (Maciej Kacz
Świeże grzyby są bardzo nietrwałe. Ale wystarczy je zamrozić i będą na zimę jak znalazł (Maciej Kacz

Wreszcie są. Podgrzybki, maślaki, kurki a nawet rydze. W naszej kuchni regionalnej były obecne od zawsze. Na wiele sposobów. Od śledzi z grzybami, przez zupę ze świeżych grzybów, smażone kapelusze w cieście po myśliwski bigos. Bez grzybów nie ma dobrej kuchni.

Czytaj więcej o:
(0) komentarzy

Skomentuj

avatar
Komentujesz jako Gość (Zaloguj się)

Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz:

Ostatnie komentarze

Na razie brak komentarzy, Twój może być pierwszy.

Pozostałe informacje

Alarm 24
Widzisz wypadek? Jesteś świadkiem niecodziennego zdarzenia?
Alarm24 telefon 691 770 010

Wyślij wiadomość, zdjęcie lub zadzwoń.

Kliknij i dodaj swojego newsa!