środa, 16 sierpnia 2017 r.

Lublin

Jesz Burger znika z deptaka, ale właściciele myślą o sieci


Dziś ostatni dzień restauracji Jesz Burger przy Krakowskim Przedmieściu. – Sprzedajemy jeden lokal i zmieniamy charakter usług – zapowiada Bogumił Kubejko, współwłaściciel.

Szef restauracji zapewnia, że sprzedaż lokalu nie ma nic wspólnego z ostatnio wyemitowanym w telewizji programem Magdy Gessler.

Restauratorka odwiedzająca popularne punkty gastronomiczne w "Kuchennych Rewolucjach" nie zostawiła na Jesz Burgerze suchej nitki. Stwierdziła, że serwowane tam mięso jest nieświeże i ostro skrytykowała kuchnię.

- Decyzję o sprzedaniu Jesz Burgera przy deptaku podjęliśmy już dużo wcześniej. – mówi Bogumił Kubejko, współwłaściciel lokalu. – Program z udziałem Magdy Gessler był nam potrzebny, by tchnąć w tę restaurację życie – podkreśla.

W zamierzeniu, Jesz Burger ma stać się siecią lokali z kuchnią amerykańską. – Zmienimy charakter usług. Zależy nam na tym, by przede wszystkim realizować zamówienia telefonicznie – podkreśla Mateusz Mazurek z agencji marketingowej Bonlao. – Planujemy również otworzyć restauracje poza Lublinem.

Co teraz pojawi się w miejsce dawnego baru? Również restauracja. Wiadomo, że nowy właściciel będzie prowadzić tam kuchnię włoską.

O godz. 14 w Jesz Burgerze przy Krakowskim Przedmieściu rozpoczęła się impreza pożegnalna. – 70 pierwszych osób, które nas odwiedzą, otrzymają wejściówki na imprezy do lubelskich klubów – zapowiadał Bogumił Kubejko.

- Szkoda, że już w tym miejscu nie będzie amerykańskiej kuchni w samym centrum. Jesz Burgera odwiedzałam ze znajomymi co najmniej trzy razy w tygodniu – mówi Karolina, która razem ze swoim chłopakiem przyszła w sobotę do Jesz Burgera.

Od niedzieli będzie działać tylko drugi bar Jesza Burgera przy ul. Jasnej 7
Czytaj więcej o:
izoldixi
Robert
xyz
(14) komentarzy

Skomentuj

avatar
Komentujesz jako Gość (Zaloguj się)

Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz:

Ostatnie komentarze

izoldixi
izoldixi (22 listopada 2010 o 22:26) 0
Zaloguj się, aby oddać głos
Witam wszystkich na forum. Mam pytanko kto oglądał odcinek 2, sezon 2 ???
Nie ubliżając nikomu, to zastanawiam się skąd wzięli się Ci właściciele ???
Kim oni są i co jedli we własnym domu ????
Czy rodzice od urodzenia podawali im stare żarełko ????
Jak można sprzedawać ludziom taki SYF ???!!!!!
Tym ludziom powinno się zakazać prowadzenia jakiejkolwiek działalności gospodarczej, a przede wszystkim powinni mieć zakaz prowadzenia gastronomii !!!!!
Teraz nie dziwię się że inspekcja sanitarna trzepie wszystkich, bo gdyby nie byłoby tego organu to jedlibyśmy robaki w starym mięsie....
Własnie zauważyłam w tym odcinku robaka w hamburgerze, został podany p.Gessler tuż przed końcem odcinka!!!!!
Po prostu masakra, mam nadzieje że śmierdzący JESZ BURGER został zamknięty przez inspekcję sanitarną i że właściciele nie otworzą już żadnej innej gastronomii!!!!!!
Rozwiń
Robert
Robert (15 października 2010 o 00:36) 0
Zaloguj się, aby oddać głos
"Odważna dziewucha. 3 razy w tygodniu szamać wysokokaloryczne bułki. Nie znam ŻADNEJ dziewczyny, która byłaby taką desperatką." - Być może nie znasz w ogóle ŻADNEJ dziewczyny z moją kochaną przynosimy sobie co drugi-trzeci dzień fastfoody, żeby bachnąć się wygodnie w łóżku i podjadać sobie przy filmie i coś mi się wydaje, że w życiu nie widziałeś takiego zgrabnego tyłeczka Ochłoń facet i wrzuć na luz, zamiast wróżyć czarne scenariusze Swoją drogą, dwa razy zamawialiśmy hambu z Jeszburgera i muszę powiedzieć, że były całkiem zajebiste, pamiętam że dodawali do tego jakieś smakowe frytki, paprykowe czy czosnkowe i były jeszcze lepsze. Nie wiem o co ta afera, babka wypluła gryza hamburgera na oczach kilkumilionowej publiczności przed telewizorami i powiedziała, że mięso śmierdzi, a prawie wszyscy ślepo w to zawierzyli.
Rozwiń
xyz
xyz (10 października 2010 o 04:24) 0
Zaloguj się, aby oddać głos
"Szef restauracji zapewnia, że sprzedaż lokalu nie ma nic wspólnego z wyemitowanym w TV programem Magdy Gessler.
Decyzję o sprzedaniu "Jesz Burgera" przy deptaku podjęliśmy dużo wcześniej – mówi Bogumił Kubejko, współwłaściciel lokalu. – Program z udziałem Magdy Gessler był nam potrzebny, by tchnąć w tę restaurację życie"
Nie nadążam za tokiem rozumowania tego łysego biznesmena.

"Jesz Burger ma stać się siecią lokali z kuchnią amerykańską. – Zmienimy charakter usług. Zależy nam na tym, by przede wszystkim realizować zamówienia telefonicznie. Planujemy również otworzyć restauracje poza Lublinem"
Będą wciskali na telefon kota w worku i otwierali knajpy po wioskach na Lubelszczyźnie.

"Szkoda, że już w tym miejscu nie będzie amerykańskiej kuchni w samym centrum. Jesz Burgera odwiedzałam ze znajomymi co najmniej 3 razy w tygodniu – mówi Karolina" Odważna dziewucha. 3 razy w tygodniu szamać wysokokaloryczne bułki. Nie znam ŻADNEJ dziewczyny, która byłaby taką desperatką.
Rozwiń
RaPi
RaPi (10 października 2010 o 00:05) 0
Zaloguj się, aby oddać głos
Mi tu trochę zagraniem marketingowym jedzie trochę
Rozwiń
obiektywny
obiektywny (9 października 2010 o 22:04) 0
Zaloguj się, aby oddać głos
" gość, dzisiaj, 18:27
zamierzają otworzyć sieć restauracji??? Czy oni na głowę upadli? Nie mogą sobie dać rady z jedną! Hamburgery na dowóz? Chyba po to, żeby nie można było reklamować, bo dostawca już zniknie, a niezadowolony klient najwyżej więcej nie zamówi."

Lublin jest małym miastem wiec zła opinia klientów równa się z plajtą...nawet na dowozy...
a jak chca powalczyć o klienta to musza dowozić szybciej niz inni,miec wiekszy zasieg dostawy za free,dobre jedzenie i mila obsługe...
Rozwiń
Zobacz wszystkie komentarze (14)

Pozostałe informacje

Alarm 24
Widzisz wypadek? Jesteś świadkiem niecodziennego zdarzenia?
Alarm24 telefon 691 770 010

Wyślij wiadomość, zdjęcie lub zadzwoń.

Kliknij i dodaj swojego newsa!