poniedziałek, 18 grudnia 2017 r.

Lublin

Lublin ze smakiem – warsztaty kuchni tradycyjnej. Jak przygotować forszmak lubelski

Dodano: 2 maja 2015, 20:49

(fot. Oleksandra Radczenko)
(fot. Oleksandra Radczenko)

Uczestnicy tej imprezy poznają receptury i tajemnice przygotowywania lubelskich dań z produktów pochodzących od lokalnych dostawców. Dzisiaj uczestnicy warsztatów poznali sposób przygotowania forszmaku lubelskiego. Warsztaty prowadził Andrzej Rudziński

Gość
Gość
Gość
(3) komentarzy

Skomentuj

avatar
Komentujesz jako Gość (Zaloguj się)

Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz:

Ostatnie komentarze

Gość
Gość (5 maja 2015 o 17:32) 0
Zaloguj się, aby oddać głos
Aż miło patrzeć ilu mężczyzn w fartuszkach w kuchni szkoły LIDER
Rozwiń
Gość
Gość (4 maja 2015 o 07:28) 0
Zaloguj się, aby oddać głos
Ale gdzie były te warsztaty?
Rozwiń
Gość
Gość (3 maja 2015 o 09:34) 0
Zaloguj się, aby oddać głos
No dobrze. Tylko gdzie jest przepis na forszmak?!
Rozwiń
Zobacz wszystkie komentarze (3)

Pozostałe informacje

Alarm 24
Widzisz wypadek? Jesteś świadkiem niecodziennego zdarzenia?
Alarm24 telefon 691 770 010

Wyślij wiadomość, zdjęcie lub zadzwoń.

Kliknij i dodaj swojego newsa!