Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
Reklama

Festiwal kuchni wędkarskiej: Koluch po wędkarsku, karp po strażacku

Wędkarze łowią, strażacy gaszą pożary. Jedni i drudzy znają się na przyrządzaniu ryb. Przekonali się o tym goście nowych wydarzeń kulinarnych, które zadebiutowały w Lublinie i Konopnicy. Za rok będą z tego \"dorosłe” festiwale.
Festiwal kuchni wędkarskiej: Koluch po wędkarsku, karp po strażacku
Tomasz Psuj zwycięzca I Festiwalu kuchni wędkarskiej w Lublinie (Maciej Kaczanowski)
Więcej o autorze / autorach:
Podziel się
Oceń

Komentarze

ALARM 24

Masz dla nas temat?

Daj nam znać pod numerem:

+48 691 770 010

Kliknij i poinformuj nas!

Reklama

CHCESZ BYĆ NA BIEŻĄCO?

Reklama
Reklama
Reklama