![]() |
Monika, dzisiejsze technologie mogą Ci umożliwić ponowne chodzenie. Znajdź lekarza, który się naprawdę dobrze zna na neurofrakcji czynnej dynamicznej. On Ci pomoże odzyskać pełną sprawność nóg.
|
![]() |
Ja przeznaczę swój 1% na parafię Chrystusa Miłosiernego (ul. Kardynała Stefana Wyszyńskiego), bo tam najlepiej wiedzą komu należy pomóc i wesprzeć. Nie piszę tego z powodu jakiegoś zapatrzenia w naszych duszpasterzy, ale będąc samorządowcem najlepiej wiem, kogo wspomóc z korzyścią dla całej ojczyzny! Do tak szlachetnego czyny zachęcam wszystkich prawdziwych Polaków! Mamy jedną wspólną ojczyznę i dbajmy o Kościół spajający tych najlepszych przed ołtarzem Najwyższego ...
|
![]() |
1% mojego podatku przekazuję od lat na schronisko dla zwierząt w Białej Podlaskiej.Wiele razy widziałem jak ludzie potrafią okrutnie traktowa biedne zwierzęta.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.