jak tak, to Giertych be, a członkowie PO cacy. Ale jak trzeba fachowca, to się ci z PO w pas kłaniają, aby im pomógł. Bo w całej Platformie, tak inteligentnego jak Giertych nie znajdzie.
|
|
Zastanawiające dlaczego mininster Radosław Sikorski nie walczy z taką zaciętością jak z urojonym antysemityzmem z szkalującymi Polskę i Polaków w zagranicznych mediach pojawiającymi się stwierdzeniami - polskie obozy zagłady. I co Pan na to Panie ministrze? Nie jest Pan, czy nie czuje się Pan Polakiem?
|
|
a jak obrażali ukrainców to nikt jakoś nie reagował
|
|
A co wstydzi się p.minister ,że ma żonę wpływowa Żydówkę z USA.Dzięki jej rodzinie jest na swoim stołku!!!Tylko co mają z tego Polacy?
|
|
To jest ten YNTELIGENT co z ambony polskiego sejmu grzmiał że będzie dożynał watahy ??? A za te watahy,to robi kto ?????? Kto go z tego rozliczy i dobierze mu się do d.u.p.y ?????? |
|
Dlatego chce dożynać watahy. |
|
WSTYD nam POLAKOM za takiego ministra zagranicznego,a przedstawiciela naszego NARODU. |
|
Kiedy on w końcu beknie,za tę mowę nienawiści w stosunku do POLAKÓW. Dożynanie watah,chamstwo w państwie. Myślę i mam nadzieje że POLACY go z tego rozlicza]ą.
|
|
A co on zrobil jak żydzi wielokrotnie opluwali Polske na arenie miedzynarodowej ?
|
|
On jest chyba ostatnią osobą w tym kraju która może mówić o moralności.
|
|
Giertych -ty polityczna prostytutko !!!
|
|
Dla Sikorskiego każdy kto nie urodził sie żydem jest automatycznie antysemitą .
|
|
Żałosny temat i żałośni są ludzie którzy ten temat wiecznie podnoszą,to już prokuratura i sądy nie mają się czym zajmować w tym kraju ????? ,a polskie społeczeństwo chciało by wiedzieć co dalej z katowniami Talibów na mazurach,kiedy trybunał stanu dla kwaśnieskiego i millera ??? czy wreszcie kto i na czyje polityczne zlecenie zamordował gen.policji Papałę ??????
|
|
pier***eni ży***!
|
|
Jak o nich nie pisać,jak ONI są wszędzie,jak motocykle. |
|
Dożynanie watach,to są typowe stalinowskie hasła,i to w ustach polskiego ministra, ŻENADA, |
|
Polcse potrzebna jest rewolucja zeby ta zydomasonerie w koncu obalic ktora rozkradla wszystko a ze juz nie ma z czego doic to ceny i podatki podnosza sk*rwesyny. a wsadzcie mnie i na 10 lat za mowienie prawdy cwane s*inie rzadowe jedna lepsza od drugiej. a jezeli ja pojde za prawdy mowienie na min.3 lata to za okradanie narodu i wysmiewanie sie z Polski i w d*pie jej mienie to kula w leb to malo?? zajmijcie sie stawianiem polsi na nogi a nie glupotami
|
|
Mówią czerwone ku.tasy że żyjemy już w demokratycznej POLSCE i że mamy wolność słowa,to nie powinni zamykać jak za czasów stalinizmu. |
|
Jaka demokratyczna ???? Wszędzie szpicle i konfidenci,internet,monitoring,pełna inwigilacja,podsłuchy na telefonach,te legalne i nie legalne [ 36procent społeczeństwa ] itp, i teraz jeszcze będą zamykać za słowo. Znowu kryminały będą pełne, |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|