Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Berkut na kolanach. Milicjanci błagają mieszkańców Lwowa o przebaczenie (wideo)

Utworzony przez alek, 25 lutego 2014 r. o 15:04
Imponują mi Ukraińcy. Szkoda ,ze myśmy nie mieli jaj i ZOMO -wców tak nie potraktowali. Szacunek Ukraińcy. Głowa do góry. Powodzenia.
Odpowiedz
Imponują mi Ukraińcy. Szkoda ,ze myśmy nie mieli jaj i ZOMO -wców tak nie potraktowali. Szacunek Ukraińcy. Głowa do góry. Powodzenia.
U nas byla magdalenka, okragły stół i gruba kreska.... Zawstdzają mnie swoja postawą Ukraińcy.
Odpowiedz
BOLEK -konfident odpuśćił wszystkim ZOMOwcom,komuchom,konfidentom i jaruzelowi z kiszczakiem i teraz wszystko trzeba przez tych zbójów zaczynać od nowa !!! ech....
Odpowiedz
U nas byla magdalenka, okragły stół i gruba kreska.... Zawstdzają mnie swoja postawą Ukraińcy.
Od Ukraińców należy się uczyć,jak ciąć wrzoda to u samej du py i do samego końca nie tak jak u nas.
Odpowiedz
Co to za policja co się boi. Już powinni być usunięci ze służby. Na kolanach to po służbie.
Odpowiedz
Proszę włączyć myślenie ! W wyniku działań tych "Majdanowców" , nastąpi podział Ukrainy . Zniszczone budynki oraz gospodarka . To wam się podoba ? Rozumiem że może być źle , rozumiem nawet zamach stanu , ale kto w zamian ? i co w zamian ? Dzięki Bogu to nie nasz problem ! Aby to nie odwracało naszej uwagi od Polski.          
Odpowiedz
Chrześcijanie ukraińcy . dobre na Wołyniu też byli Chrześcijanie ?, co ?
Odpowiedz
Proszę włączyć myślenie ! W wyniku działań tych "Majdanowców" , nastąpi podział Ukrainy . Zniszczone budynki oraz gospodarka . To wam się podoba ? Rozumiem że może być źle , rozumiem nawet zamach stanu , ale kto w zamian ? i co w zamian ? Dzięki Bogu to nie nasz problem ! Aby to nie odwracało naszej uwagi od Polski.
Jeszcze tam się nic nie POdzieliło,tak że komuchu lepiej nic nie kracz !!!
Odpowiedz
Popieraj dalej strzelanie i mordowanie brata do brata, kretynie, komuchu, zwolenniku zomo, i reszty tych bezmózgów. W Białej Podl. też jeden taki zomowiec w nagrodę, za bicie niewinnych ludzi na ulicach, został prezesem SM i dalej gnębił ludzi, razem z podobnymi mu czerwonymi debilami z zarządu. Teraz chodzi opłotkami, tak żeby ludziom na oczy się nie pokazywać.Tak kończą, na kolanach, czerwone szmaty i ich obrońcy, które strzelają i mordują bezbronnych ludzi. Może i ciebie trafi jakaś ślepa kula.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...