![]() |
Imponują mi Ukraińcy. Szkoda ,ze myśmy nie mieli jaj i ZOMO -wców tak nie potraktowali.
Szacunek Ukraińcy. Głowa do góry. Powodzenia.
|
![]() |
Imponują mi Ukraińcy. Szkoda ,ze myśmy nie mieli jaj i ZOMO -wców tak nie potraktowali. Szacunek Ukraińcy. Głowa do góry. Powodzenia.U nas byla magdalenka, okragły stół i gruba kreska.... Zawstdzają mnie swoja postawą Ukraińcy. |
![]() |
Imponują mi Ukraińcy. Szkoda ,ze myśmy nie mieli jaj i ZOMO -wców tak nie potraktowali. Szacunek Ukraińcy. Głowa do góry. Powodzenia.BOLEK -konfident odpuśćił wszystkim ZOMOwcom,komuchom,konfidentom i jaruzelowi z kiszczakiem i teraz wszystko trzeba przez tych zbójów zaczynać od nowa !!! ech.... |
![]() |
U nas byla magdalenka, okragły stół i gruba kreska.... Zawstdzają mnie swoja postawą Ukraińcy.Od Ukraińców należy się uczyć,jak ciąć wrzoda to u samej du py i do samego końca nie tak jak u nas. |
![]() |
Co to za policja co się boi. Już powinni być usunięci ze służby. Na kolanach to po służbie.
|
![]() |
Proszę włączyć myślenie !
W wyniku działań tych "Majdanowców" ,
nastąpi podział Ukrainy .
Zniszczone budynki oraz gospodarka .
To wam się podoba ?
Rozumiem że może być źle , rozumiem nawet zamach stanu ,
ale kto w zamian ? i co w zamian ?
Dzięki Bogu to nie nasz problem !
Aby to nie odwracało naszej uwagi od Polski.
|
![]() |
Chrześcijanie ukraińcy . dobre
na Wołyniu też byli Chrześcijanie ?, co ?
|
![]() |
Proszę włączyć myślenie ! W wyniku działań tych "Majdanowców" , nastąpi podział Ukrainy . Zniszczone budynki oraz gospodarka . To wam się podoba ? Rozumiem że może być źle , rozumiem nawet zamach stanu , ale kto w zamian ? i co w zamian ? Dzięki Bogu to nie nasz problem ! Aby to nie odwracało naszej uwagi od Polski.Jeszcze tam się nic nie POdzieliło,tak że komuchu lepiej nic nie kracz !!! |
![]() |
Popieraj dalej strzelanie i mordowanie brata do brata, kretynie, komuchu, zwolenniku zomo, i reszty tych bezmózgów. W Białej Podl. też jeden taki zomowiec w nagrodę, za bicie niewinnych ludzi na ulicach, został prezesem SM i dalej gnębił ludzi, razem z podobnymi mu czerwonymi debilami z zarządu. Teraz chodzi opłotkami, tak żeby ludziom na oczy się nie pokazywać.Tak kończą, na kolanach, czerwone szmaty i ich obrońcy, które strzelają i mordują bezbronnych ludzi. Może i ciebie trafi jakaś ślepa kula.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|