![]() |
Obstawiam że to Międzynarodowa Stacja Kosmiczna, MSK widać ja codziennie jako zapalone intensywne swiatło przelatujące w różnych kierunkach.Kideyś miałem programik do sledzenia satelit chyba Orbitron się nazywał wtedy mozna było ławtwo zobaczyć co w tej chwili przelatuje nad głową. To napewno była stacja. Widziałem bardzo często to zajawisko na niebie.
|
![]() |
Kolejny chiński lampion. WOW mamy UFO:D heheheheh Pozdrawiam łowców UFO
|
![]() |
Panie Piotrku z Białegostoku... możesz śmiało iść z tym filmem do Discovery Channel ))) Mnie mimo wszystko bardziej przekonuje ten filmik: http://www.joemonster.org/filmy/11605/UFO_pierwszy_raz_z_bliska
|
![]() |
kolego to bujda jest a nie żadne UFO u mnie tzn dwa dni temu przez pół godziny latało to samo i tak samo jak opisujesz ze 30 m nad ziemią a wszystko to podczas tej nocy co gwiazdy spadaly czy cos takiego
|
![]() |
chłopie no co ty!! gwiazdy nie tak spadają, to na moje oko samolot. gwiazda leci tylko 2 sekundy i się spala i zostawia slad za sobą, doucz sie zanim coś napiszesz |
![]() |
samolot lecial i tyle xD
|
![]() |
tez takie cos czesto widze przy czystym niebie
|
![]() |
To tylko lampiony do kupienia w każdym domu aukcyjnym.
Puściłem coś takiego nad moją miejscowością, na drugi dzień połowa mieszkańców mówiła o latającym ufo
|
![]() |
Cytaty z artykułu:
1. "Obiekt poruszał się w linii poziomej, równo, jednostajnym ruchem"
2. "Nie zmieniał prędkości ani wysokości. Leciał idealnie prosto, jak poprzedni. Sądziłem, że to może jakiś lampion. Ale one lecą pionowo w gorę, a nie idealnie prosto w linii poziomej".
To w końcu jak leciały? Na tym filmie "obiekty" się nie poruszają, na początku filmu i na końcu są w tym samym pubkcie(tzn. ręka "kamerzysty" się porusza, ale w odniesieniu do stałych punktów nic się nie rusza. Dobry metoda na swoje 5min w życiu ;P I kto się na to nabrał?
|
![]() |
ciekawe co to mogło być hmm?...ja wiem to takie coś co lata i ląduje na lotniskach...chyba to się nazywa samolot (ze światłem ostrzegawczym)..i wiecie co on też lata poziomo ;O...
|
![]() |
przecież to Samolot który własnie wystartował. mógł to być nawet mały prywatny samolot.
|
![]() |
Hehehe. czyżby ostatnio modne latające lampiony gośc wziął za UFO. Tylko pogratulować. "Jakby płonął"- hehe, bo lampion płonie. Kurde! A to się narobiło!!! hehe
|
![]() |
to samo widzialem jakies 2tyg temu w lublinie to byla kula jakby ognia,wydawalo mi sie ze to balon czy motolotnia ale zero szumu jakiegos dzwieku
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|