Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Coraz więcej ekobazarów w Lublinie

Utworzony przez Gość, 25 października 2013 r. o 09:44 Powrót do artykułu
żywność ekologiczna tzn  normalna tak jak chciała natura.Dlaczego żywność naszpikowana chemią sztucznością nazywana jest normalna a żywność naprawdę normalna nazywana ekologiczną?To zakłamanie współczesnych czasów.Czy nie mam racji?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Dlaczego żywność skażona chemią i sztucznością nie nazywamy żywnością chemiczną sprzedawaną np   w chemiomarketach? Tylko normalną zwykłą żywność nazywamy ekologiczną sprzedawaną na ekobazarach.Dlaczego czemuś co jest zwykłe naturalne i proste nadaje się wartość ponad normę.Kiedyś ta żywność była normą dziś to luksus?.Najpierw karmią nas chemicznym syfem a potem chcą wmówić ludziom że zwykły normalny katofel bez chemii to kartofel ekologiczny!Zakłamanie współczesnych czasów.Czy nie mam racji?      
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Zatrudnimy na pelen etat do pracy progresywnej. www.PRACAPROGRESYWNA.PL  
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
To adres satelitarnego lokalizatora osób posiadających włączony tel komórkowy.  wejdź na tą stronę: http://make.my/gps  Następnie wypełnij obydwa pola i kliknij "zlokalizuj numer" a zobaczysz gdzie jest i co robi. (Zdjęcie z satelity może być trochę zamazane.)  
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Zdecydowanie masz rację. Uważam, że powinno się mówić prawdę o warzywach nieekologicznych i wtedy ekologiczne same powrócą na właściwe miejsce. A prawda jest okrutna. Jak porównamy zawartość składników pokarmowych w jednych i drugich, to okazuje się, że nic nie tracimy kupując 3 razy droższe warzywa ekologiczne. Właściwie to powinniśmy zwrócić uwagę na to, że w warzywach z chemicznej uprawy możemy spotkać wiele niepożądanych, szkodliwych wręcz substancji (np. azotyny - w dużych ilościach). Problemem w uprawach ekologicznych są mykotoksyny, ale są sposoby na ich eliminację. Polecam warzywa uprawiane w ProBiotechnologii. Można zamówić na Elizówce w Lublinie w Hali C. Firma nazywa się Mikrobiotyk. Jak poszperacie w internecie, to ich znajdziecie bez problemu. Ja zaopatruję się u nich od ponad roku. Mają super kapustę kiszoną tradycyjnie i eko.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...