![]() |
KONIEC ŚWIATA!!!!! (dla gimbazy) - FejZBUK nie działa :D :D :D
|
![]() |
Lewacki Facebook nie działa ?
|
![]() |
łojezu,gdzie ja tera fotkie z sedesem takie ładne wrzuce,a niedawno zalożon ju do sławojki nie muszem biegać,gdzie ja się pochwale
|
![]() |
Lewicowy (a nie lewacki) działa. "Prawacki" (dostosowując się do twojego poziomu) nie działa :) |
![]() |
Katastrofa! Co ja będę robiła w pracy jak fejsa nie ma?
|
![]() |
Tyle spokoju...
|
![]() |
Orety,ratunku!Chybe nie wytrzymie i sie napije!Co ja zrobie bez najnowszych plotek?!Nie wytrzymie! Ide sie nachlać!
|
![]() |
tak trzymać - jeszcze mogli by to co ćwierka zlikwidować bo to jest upodlenie społeczeństwa .
|
![]() |
to nie awaria tylko - kaczki ***yły na fejsa
|
![]() |
No to można się spodziewać samobójstw, oszaleń i prób samobójczych. Nie mówiąc o demonstracjach KOD i płomiennych wystąpień Rysia P. ksywa Bony M. No i wiadomo to robota kaczora dyktatora!!!!
|
![]() |
to wina Tuska
|
![]() |
|
![]() |
Lewacki Facebook nie działa ?
|
![]() |
tak trzymać - jeszcze mogli by to co ćwierka zlikwidować bo to jest upodlenie społeczeństwa .
|
![]() |
|
![]() |
Co to jest ten fejsbuk?
|
![]() |
Tragedia co teraz będzie z księżniczkami z Instagrama ?? Te ich zdjęcia butów dziubków komu teraz będą sie chwalić ??
|
![]() |
Facebook i Instagram idealnie pasują do tego cytatu. Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów
Stanisław Lem.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.