Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Dziewczyna Rutkowskiego tłumaczy, dlaczego się załamała

Utworzony przez Magda., 23 lutego 2012 r. o 11:31
Straszne, to naprawde straszne....ze kobieta z ambicjami doktorskimi na wyzszej uczelni "zwierza" sie FAKTOM!
Odpowiedz
Mam poważny problem - wyznaje Rutkowski w rozmowie z Faktem. Rozstałem się z Luizą. Nie wiem, co mam teraz zrobić. Kocham Luizę i wiążę z nią plany na przyszłość. Prowadzę jednak firmę, mam poważne sprawy i pewne rzeczy musimy sobie wyjaśnić, poukładać, dobrze się zrozumieć. ktos tu klamie hahaha
Odpowiedz
ALE BZDURY PISZECIE.... W TYM ARTYKUKLE... I NIE ZOSTAŁA PRZEWIEZIONA DO NEUROPSYCHIATRYKA, TYLKO NA TOKSYKOLOGIĘ...
Odpowiedz
prawda jest taka, że dzisiaj byle kto może zrobić doktorat; wystarczy, że ma trochę pieniędzy i rozpoczyna studia doktoranckie.
Odpowiedz
27-letnia niedoszła zakonnica ma romans z 52-letnim byłym ZOMO-wcem. Wysłał ją na misję do Syrii gdy była w ciąży (wojna domowa, mordowanie setek i tysięcy ludzi przez reżim, ekstremalne warunki, dziki kraj, bród smród i ubóstwo). Teraz poroniła. To się nadaje do telenoweli ... lub do psychiatryka.
Odpowiedz
tak, a z toksykologii trafiła do szpitala neuropsychiatrycznego. to prawda.
Odpowiedz
Luiza Krużyńska - lat 26 to w końcu jak sie nazywa była siostrzyczka zakonna?
Odpowiedz
http://expressilustrowany.pl/zrzucila-habit-dla-detektywa-nowa-milosc-krzysztofa-rutkowskiego-ma-26-lat,artykul.html?material_id=4e8a272516f1da8574000000
Odpowiedz
TAKI CZŁOWIEK TO KAŻDEGO DOPROWADZI DO OBŁĘDU NIC UJĄĆ I NIC DODAĆ
Odpowiedz
Gość napisał:
Luiza Krużyńska - lat 26 to w końcu jak sie nazywa była siostrzyczka zakonna?
Krużyńska to zmyślone nazwisko, którego początkowo używała w kontaktach z mediami, jak sama powiedziała "dla bezpieczeństwa rodziców i klasztoru". Prawdziwe nazwisko ujawniła niedawno w wywiadzie dla Vivy.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...