![]() |
Straszne, to naprawde straszne....ze kobieta z ambicjami doktorskimi na wyzszej uczelni "zwierza" sie FAKTOM!
|
![]() |
Mam poważny problem - wyznaje Rutkowski w rozmowie z Faktem. Rozstałem się z Luizą. Nie wiem, co mam teraz zrobić. Kocham Luizę i wiążę z nią plany na przyszłość. Prowadzę jednak firmę, mam poważne sprawy i pewne rzeczy musimy sobie wyjaśnić, poukładać, dobrze się zrozumieć.
ktos tu klamie hahaha
|
![]() |
ALE BZDURY PISZECIE.... W TYM ARTYKUKLE... I NIE ZOSTAŁA PRZEWIEZIONA DO NEUROPSYCHIATRYKA, TYLKO NA TOKSYKOLOGIĘ...
|
![]() |
prawda jest taka, że dzisiaj byle kto może zrobić doktorat; wystarczy, że ma trochę pieniędzy i rozpoczyna studia doktoranckie.
|
![]() |
27-letnia niedoszła zakonnica ma romans z 52-letnim byłym ZOMO-wcem.
Wysłał ją na misję do Syrii gdy była w ciąży (wojna domowa, mordowanie setek i tysięcy ludzi przez reżim, ekstremalne warunki, dziki kraj, bród smród i ubóstwo).
Teraz poroniła.
To się nadaje do telenoweli ... lub do psychiatryka.
|
![]() |
tak, a z toksykologii trafiła do szpitala neuropsychiatrycznego. to prawda.
|
![]() |
Luiza Krużyńska - lat 26 to w końcu jak sie nazywa była siostrzyczka zakonna?
|
![]() |
http://expressilustrowany.pl/zrzucila-habit-dla-detektywa-nowa-milosc-krzysztofa-rutkowskiego-ma-26-lat,artykul.html?material_id=4e8a272516f1da8574000000
|
![]() |
TAKI CZŁOWIEK TO KAŻDEGO DOPROWADZI DO OBŁĘDU NIC UJĄĆ I NIC DODAĆ
|
![]() |
Krużyńska to zmyślone nazwisko, którego początkowo używała w kontaktach z mediami, jak sama powiedziała "dla bezpieczeństwa rodziców i klasztoru". Prawdziwe nazwisko ujawniła niedawno w wywiadzie dla Vivy. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|