Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Egzamin gimnazjalny 2012 - wyniki. Jak poszło gimnazjalistom?

Utworzony przez Jan, 21 czerwca 2012 r. o 17:07
Słuchałem dzisiaj w Radio wypowiedzi pani minister Szumilas nt.wyników egzaminów.Ministerstwo jest bardzo zadowolone z tych wyników.Czy irzędnicy ministerstwa byliby zadowoleni gdyby ich pociechy miały takie wyniki w tym egzaminie?
Odpowiedz
Gimnazjaliści - jak wam poszło - podawajcie punkly
Odpowiedz
podawajcie swoją punktację. jak wam poszło
Odpowiedz
ja mam 103 pkt
Odpowiedz
z testów 62 %
Odpowiedz
polski 84% historia 81% przyrodnicze 81% matma 97% ang 78%
Odpowiedz
ja mam 50 % i sie z tego ciesze;))
Odpowiedz
Witam. Czy moglibyście podać mi stronę na której można sprawdzić wyniki?
Odpowiedz
Heh można mieć 100 pkt za testy ..koleś pisze,że ma 103:>....pozdro^^....ja mam z polaka 94%,hista oraz wos 79%....Hmmm o matmie się nie wypowiadam xD<49%>Heh...angol 70% a roz.część 60% najlepsze na koniec przyrodnicze 50%(dodam tylko tyle,na lekcjach praktycznie nie mieliśmy doświadczeń)z chemii ani jednego przez 3 lata z biologi po testach hehe jedynie z fizyki coś tam się ukazało z działu o optyce czy ruchu :>..wiec ogólnie fajnie stwierdzam,że te testy to głupota tak naprawdę niczego nie ukazują i o niczym nie świadczą ..powinno być tak iż wybierając szkołę idę do niej i piszę test jaki mi przygotowali z danego profilu na który chcę uczęszczać>>>..ale to tylko moje zdanie nic nie liczące się w tym społeczeństwie xD
Odpowiedz
na OKE i tam u góry kliknij obieg tam są wyniki.
Odpowiedz
u mnie jest tak... : polski 78% historia85% matematyka90% przyroda81% najgorzej angielski kicha 50% i rozszerzony 35% hehe a wam jak poszło....????
Odpowiedz
czy mógłby ktoś podać link do strony z wynikami? bo nigdzie nie moge tego znaleźć
Odpowiedz
http://www.oke.krakow.pl/inf/ u góry lkikasz OBIEG i tam wpisujesz swój pesel i hasło co dostałeś w szkole na tym paseczku i tam masz swoje wyniki...
Odpowiedz
As of late, us all recommand this Hogan Women Boots or shoes, these types of boots hogan scarpe and shoes shown perfect synthetic leather together with very soft cells lining that might useful your feet coziness the whole day long. A good shed that could be started to build usual scarpe hogan academy room or space appeared to be Buster Red frivolously. I’m excited about if ever the Hogan Interactive boots and shoes or boots and shoes are literally signifying famed in your own north america such as my personal help support. The very downy tonal and even attractive individuality supply you with in an effort hogan outlet to underatand the very frade funky personage. Scarpe Hogan " booties " or simply boots or shoes are generally famed alongside one another due to the fact comfort in conjunction with sporting events. Anytime you can expect to start or simply move to clearly show diversified lower limb could help you in order to gain pros during the match, boots or shoes allows you to keep in situations not having slip. Online outlet hogan rebel Hogan boots and shoes maintain acute layout structure throughout typical span and even genuine gathering
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...