![]() |
Wszystko ładnie pięknie, ale poziom programu wyznaczyła Alexandra Burke, to jak zaspiewala i przycmila Szpaka to mistrzostwo, najlepszy głos wczoraj.
|
![]() |
Ale ona wykonuje inny repertuar, inną muzykę. To, co robi Loska nie każdemu musi się podobać, taka muzyka nie trafia do przeciętnego słuchacza discopolo czy Dody. |
![]() |
Czy mi się wydawało,czy 2 ostatnich autorów ma poważne problemy z wymową. Zabrzmiało to nieco żenująco.
|
![]() |
najpiękniejszy glos ALEXANDRY ....dzięki ci BOZE że doczekalam takiej chwili.........
|
![]() |
Gienek to dusza muzyki, jak dla mnie rzecz jasna, nie każdemu przypada do gustu, ale poruszył mnie swoją muzyką. Nie wspominając już o tym, że to dobry człowiek, wiem jak to zabrzmiało, nie znam go osobiście ale widzę po nim, po drobnostkach po tym jak się zachowuje np: nie odebrał najpierw nagrody, lecz podziękował innym. A co do Michała Szpaka, to zupełnie do mnie nie przemawia. Śpiewa nawet ładnie, ale jego osobowość mnie zraża. Wiem co pomyślicie, jestem bardzo tolerancyjna, ale jak dla mnie za bardzo odnosi się ze swoim, że tak ujmę"gejostwem" Nie przeszkadza mi to tak bardzo, jak to, ze jest bardzo próżny. Zgadzam się że pani Buerg zdecydowanie go przewyższyła, jednakże pamiętajmy że Szpak jest początkujący w tym show, jak inni uczestnicy, lecz dla mnie Gienek Loska, śpiewa jak bardzo sławny znany i dobry muzyk, choć nie ukrywam, że jednak wcześniej miał doświadczenie z tym co kocha (muzyka), miał kapelę i przecież grał koncerty, nie śpiewał tylko na ulicy i nie śpiewał dla sławy. Dla tego bardzo liczyłam, że wygra, mocno w to wierzyłam, a kiedy się udało byłąm szczęśliwa, jak jeszcze nigdy, choć to nie mój sukces, ale tak było i wciąż jest, a tak w temacie Gienka Loski, to bardzo szczery człowiek, nie tylko w muzyce, hehe" Co zrobi pan z pieniędzmi?"
"Mówiłem to już milion razy, nie będę się powtarzał" Kto oglądał ten wie . Dziękuję wszystkim tym którzy liczyli na niego i oczywiście głosowali, a za nim padnie takie zdanie" Tak go lubisz, taka święta to czemu nie głosowałaś?!" powiem, że głosowałam. Pozdrawiam wszystkich!
|
![]() |
Patrycja podpisuję się pod tym co napisałaś. Bardzo podobają mi się Twoje przewidywane pytania i odpowiedzi. Gienek od początku ujął mnie swoim talentem,prostotą i szczerością dlatego cieszę się niesamowicie z jego zwycięstwa.Niezwykle powściągliwy w słowach,pokorny i emanujący ciepłem.Uwielbiam Takich ludzi.Pozdrawiam .
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|