![]() |
O ile będzie miał kim zainaugurować, bo narazie to cieniutko...
|
![]() |
Lubelskiego dziadostwa mamy już dosyć. Co roku to samo. Prawie wszystkie kluby ekstraligi i pierwszej ligi mają już zakontrakoktowane składy ale nie Lublin. Panie Sprawka czas najwyższy zacząć grać w otwarte karty. Pan olewa kibiców którzy przyjeżdżali na mecze - nieraz z odległych stron ragionów ( tak jak ja ) Ja rozumiem - brak pieniędzy, zadłużenie, spłata długów ale nie może być tak że ludzie którzy utrzymują ten klub nic nie wiedzą. Trzeba powiedzieć wprost - w ubiegłym sezonie wydaliśmy sporo więcej niż mieliśmy, kopalnia da ale tylko tyle co rok temu a miasto jak zwykle nie wiadomo czy cokolwiek da Jest bida. Jesli mamy coś zrobić z tym naszym lubelskim żużlem to tak dalej być nie może. To co Pan firmuje to wegetacja. U nas w Lublinie jest spore zapotrzebowanie na tą dyscyplinę, jestem przekonany że gdybyśmy jeździli w ekstralidze to padały by u nas rekordy frekwencji - może nie przebilibyśmy Zioelonej Góry ( w której mieszkałem wiele lat i wiem czym jest tam żużel) ale taki Rzeszów nie miał by z nami szans. Jest sporo firm które chcą wyłożyć pieniądze na żużel ale nikt nie da złotówki bez postawionych warunków. Te pieniądze nie mogą być zmarnotrawione. Czas najwyższy coś zmienić.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.