![]() |
Stryczek. To też honorowe wyjście.
|
![]() |
A kto to jest Jan Stryczek? Bo prezes szlachetnej paczki to był ks. Jacek Stryczek.
|
![]() |
"Byłem poruszony tym, co tam się działo, tzn. byłem poruszony dramatem, byłem poruszony tym, że to była tajemnica poliszynela, tą zmową milczenia – powiedział autor reportażu Janusz Schwertner z portalu Onet." - to całe oskarżenie? Normalnie ten Stryczek to straszny przestępca...Jestem poruszony tym artykułem.
|
![]() |
szkoda że większość o tym nie wie ------>> wyszukiwarka : " Złote cielce w kościele rzymskokatolickim "
|
![]() |
Gonić gościa!
|
![]() |
"Byłem poruszony tym, co tam się działo, tzn. byłem poruszony dramatem, byłem poruszony tym, że to była tajemnica poliszynela, tą zmową milczenia – powiedział autor reportażu Janusz Schwertner z portalu Onet." - to całe oskarżenie? Normalnie ten Stryczek to straszny przestępca...Jestem poruszony tym artykułem.To może wysil się trochę i przeczytaj cały artykuł z wypowiedziami byłych pracowników ,albo lepiej niech ktoś Ci przeczyta i wytłumaczy,bo jest dosyć obszerny.Pewnie gdyby chodziło o Jurka Owsiaka,to pierwszy byś wydał wyrok. |
![]() |
A kto to jest Jan Stryczek? Bo prezes szlachetnej paczki to był ks. Jacek Stryczek.Sam powiedział,że w "firmie" księdzem nie jest. O co Ci chodzi? |
![]() |
Żart bolszewików.
|
![]() |
O to mi chodziło ty niekumaty, że on ma na imię Jacek a nie Jan. Już poprawili.
|
![]() |
jebac onet i tvn
|
![]() |
jebac onet i tvnPewnie byś chciała sama być j...a? Nikt nie chce? Czemu mnie to nie dziwi? |
![]() |
Przypadkiem słyszałem jak to kobieta która pracowała dla ks. Pajurka opowiadała o nim. Włos na głowie się jeżył , tam wszyscy byli złodziejami i coś tam kradli. Jak opowiadała, strach było włożyć rękę do kieszeni bo mogło się być podejrzanym. Wierzcie mi , jeżeli ktoś wykończy Religię katolicką to będą to właśnie księża.
|
![]() |
szukajcie na fb: Kz Nszz Solidarnosc Organistow 11
resztę obejmuje PiS – lamowska cenzura.
|
![]() |
No i kolejne "książątko w sukience z firanki" dało się poznać ze swojej prawdziwej strony. Dlaczego mnie to nie dziwi?
|
![]() |
robić się nie chciało, a szef gonił do roboty. Ot i cała heca. Jaki mobbing, jak nie pasi to się odchodzi.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|