Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Kukiz'15 w koalicji z PO, Nowoczesną i PSL. Poparcie dla kandydata na burmistrza

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 11 września 2018 r. o 19:09 Powrót do artykułu
towarzystwo wzajemnej adoracji !!!!!
Odpowiedz
ale się spinają ,żeby tylko wygrać (dorwać się do koryta)pamiętaja poprzednie wybory jak przegrali heh,ludzie powinni specjalnie na nich nie zgłosować chyba pamiętają rządy czubińskiego jak kandydatki do pracy przychodziły na rozmowę ubrane. Wilk to taki czubiński-2
Odpowiedz
Nareszcie ktoś ponad podziałami
Odpowiedz
Koperciarz może sobie to nie jest zaden Kukiz 15 sam jestem wyborca tej partii ale Pan Mapejek ma Byc moim przedstawicielem o grożą.. KOPERCIARZ W 2 TURZE NIE MA SZANS . Szkoda że Pomyklaska swiruje bo Koperciarz by przegral w 1 turze już. Śmiejecie się Peowcy i ZSL z Kaczora zobaczcie jaki jest wasz guru mały grubasek zapuszczony z lysinka na główce.
Odpowiedz
Sprzedali się za obietnicę kilku intratnych posadek w miejskich spółkach? Jesteście zerami!!!!!
Odpowiedz
To jest oszustwo kolejna sonda pod artykułem teraz wspierająca Koperciarza ludzie ogarnijcie się!!
Odpowiedz
post-komuna ,karierowicze ,jak sie koryto konczy ,to wtedy własna matke by sprzedali ,po-zsl,nowosmieszna i ten błazen od kukiza
Odpowiedz
super inicjatywa! Brawo Panowie i Panie!! Macie mój głos!
Odpowiedz
No i super, nareszcie ktoś kto zrozumiał że samorząd to nie polityka i trzeba się dogadać żeby coś zrobić Trzymam kciuki
Odpowiedz
No to nareszcie jest szansa na zmianę :-) W czasie gdy PiSiorki się pokłóciły i wystawiają dwoje kandydatów cała reszta się zjednoczyła wokół najmocniejszego Szkoda tylko, że Iwan znowu na sznurku PiSu chodzi
Odpowiedz
Średnia wieku na zdjęciu ok 40 kilku lat, a jakiś cudak pisze o postkomunie? Weź się chłopaku ogarnij 
Odpowiedz
Tylko szerokie porozumienie może odsunąć od władzy tych, którzy rządzą Kraśnikiem od 8 lat. Chcą rządzić kolejne lata i znowu obiecują. Dlaczego nie zrealizowali tego wszystkiego jak mieli okazję !? Będę głosował na RiR
Odpowiedz
Koperciarz może sobie to nie jest zaden Kukiz 15 sam jestem wyborca tej partii ale Pan Mapejek ma Byc moim przedstawicielem o grożą.. KOPERCIARZ W 2 TURZE NIE MA SZANS . Szkoda że Pomyklaska swiruje bo Koperciarz by przegral w 1 turze już. Śmiejecie się Peowcy i ZSL z Kaczora zobaczcie jaki jest wasz guru mały grubasek zapuszczony z lysinka na główce.
A Madeje nie odszedł w niełaskę po tym jak upublicznił haracze od radnych które zbierał Stawiarski? Może Wilk i nosił jakieś koperty ale Stawiarski zbierał dla siebie
Odpowiedz
Prawdziwe oblicze kukizowców
Odpowiedz
Przynajmniej ten Wilk to nie zapomniał skąd jest. Jak był wojewodą to załatwił coś dla Kraśnika, tak samo jak był posłem. Obwodnica, WORD, punkt paszportowy to są jakieś konkrety, którymi się broni
Odpowiedz
Oj widzę, że trolle od Stawiarskiego już charcują?  Słychać wycie? Znakomicie! :-)  Ci ze zdjęcia wygrają bo się połaczyli, PiS przerał bo nawet sam ze sobą się nie dogadał 
Odpowiedz
Jacek Madejek w koalicji z uczniem Czubińskiego... Myślałem że widziałem wszystko...
Odpowiedz
" Sensacyjne zeznania świadka w procesie o znieważenie wiceburmistrza Kraśnika Jarosława Stawiarskiego przez radnego Jacka Madejka. Kandydaci na radnych, którzy startowali w wyborach w 2010r. i zdobyli mandat mieli zapłacić haracz ówczesnemu posłowi PiS. - Radni mieli wpłacić trzykrotną  dietę  panu Stawiarskiemu - poinformował Konrad Węcławski, były prezes Kraśnickiego  Przedsiębiorstwa  Mieszkaniowego."
Odpowiedz
Wilk to gośc inteligętny nie obraża konkrencje ma doświadczenie w Polityce chyba najlepszy kandydat
Odpowiedz
Z powodu niskiej społecznej szkodliwości czynu prokuratura umorzyła śledztwo w sprawie nieprawidłowości dotyczących korzystania z funduszu socjalnego starostwa kraśnickiego Chodziło o lata 2004-2006, kiedy Jarosław Stawiarski (PiS) był starostą kraśnickim i sprawował piecze nad zakładowym funduszem świadczeń socjalnych. Korzystano z niego podczas licznych wyjazdów na mecze piłkarskiej reprezentacji Polski (Stawiarski jest zapalonym kibicem kadry). Wkrótce okazało się, że część pracowników starostwa, którzy według dokumentów mieli korzystać z kasy funduszu w ogóle nie interesowało się sportem i nie jeździło na żadne mecze. Nieprawidłowości wykryła kontrola finansów funduszu, którą przeprowadzono w starostwie już po odejściu Stawiarskiego.
Odpowiedz
Strona 1 z 3

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...