![]() |
towarzystwo wzajemnej adoracji !!!!!
|
![]() |
ale się spinają ,żeby tylko wygrać (dorwać się do koryta)pamiętaja poprzednie wybory jak przegrali heh,ludzie powinni specjalnie na nich nie zgłosować chyba pamiętają rządy czubińskiego jak kandydatki do pracy przychodziły na rozmowę ubrane. Wilk to taki czubiński-2
|
![]() |
Nareszcie ktoś ponad podziałami
|
![]() |
Koperciarz może sobie to nie jest zaden Kukiz 15 sam jestem wyborca tej partii ale Pan Mapejek ma Byc moim przedstawicielem o grożą.. KOPERCIARZ W 2 TURZE NIE MA SZANS . Szkoda że Pomyklaska swiruje bo Koperciarz by przegral w 1 turze już. Śmiejecie się Peowcy i ZSL z Kaczora zobaczcie jaki jest wasz guru mały grubasek zapuszczony z lysinka na główce.
|
![]() |
Sprzedali się za obietnicę kilku intratnych posadek w miejskich spółkach? Jesteście zerami!!!!!
|
![]() |
To jest oszustwo kolejna sonda pod artykułem teraz wspierająca Koperciarza ludzie ogarnijcie się!!
|
![]() |
post-komuna ,karierowicze ,jak sie koryto konczy ,to wtedy własna matke by sprzedali ,po-zsl,nowosmieszna i ten błazen od kukiza
|
![]() |
super inicjatywa! Brawo Panowie i Panie!! Macie mój głos!
|
![]() |
No i super, nareszcie ktoś kto zrozumiał że samorząd to nie polityka i trzeba się dogadać żeby coś zrobić
Trzymam kciuki
|
![]() |
No to nareszcie jest szansa na zmianę :-)
W czasie gdy PiSiorki się pokłóciły i wystawiają dwoje kandydatów cała reszta się zjednoczyła wokół najmocniejszego
Szkoda tylko, że Iwan znowu na sznurku PiSu chodzi
|
![]() |
Średnia wieku na zdjęciu ok 40 kilku lat, a jakiś cudak pisze o postkomunie?
Weź się chłopaku ogarnij
|
![]() |
Tylko szerokie porozumienie może odsunąć od władzy tych, którzy rządzą Kraśnikiem od 8 lat. Chcą rządzić kolejne lata i znowu obiecują. Dlaczego nie zrealizowali tego wszystkiego jak mieli okazję !? Będę głosował na RiR
|
![]() |
Koperciarz może sobie to nie jest zaden Kukiz 15 sam jestem wyborca tej partii ale Pan Mapejek ma Byc moim przedstawicielem o grożą.. KOPERCIARZ W 2 TURZE NIE MA SZANS . Szkoda że Pomyklaska swiruje bo Koperciarz by przegral w 1 turze już. Śmiejecie się Peowcy i ZSL z Kaczora zobaczcie jaki jest wasz guru mały grubasek zapuszczony z lysinka na główce.A Madeje nie odszedł w niełaskę po tym jak upublicznił haracze od radnych które zbierał Stawiarski? Może Wilk i nosił jakieś koperty ale Stawiarski zbierał dla siebie |
![]() |
Prawdziwe oblicze kukizowców
|
![]() |
Przynajmniej ten Wilk to nie zapomniał skąd jest. Jak był wojewodą to załatwił coś dla Kraśnika, tak samo jak był posłem. Obwodnica, WORD, punkt paszportowy to są jakieś konkrety, którymi się broni
|
![]() |
Oj widzę, że trolle od Stawiarskiego już charcują?
Słychać wycie? Znakomicie! :-)
Ci ze zdjęcia wygrają bo się połaczyli, PiS przerał bo nawet sam ze sobą się nie dogadał
|
![]() |
Jacek Madejek w koalicji z uczniem Czubińskiego... Myślałem że widziałem wszystko...
|
![]() |
" Sensacyjne zeznania świadka w procesie o znieważenie wiceburmistrza Kraśnika Jarosława Stawiarskiego przez radnego Jacka Madejka. Kandydaci na radnych, którzy startowali w wyborach w 2010r. i zdobyli mandat mieli zapłacić haracz ówczesnemu posłowi PiS. - Radni mieli wpłacić trzykrotną dietę panu Stawiarskiemu - poinformował Konrad Węcławski, były prezes Kraśnickiego Przedsiębiorstwa Mieszkaniowego."
|
![]() |
Wilk to gośc inteligętny nie obraża konkrencje ma doświadczenie w Polityce chyba najlepszy kandydat
|
![]() |
Z powodu niskiej społecznej szkodliwości czynu prokuratura umorzyła śledztwo w sprawie nieprawidłowości dotyczących korzystania z funduszu socjalnego starostwa kraśnickiego
Chodziło o lata 2004-2006, kiedy Jarosław Stawiarski (PiS) był starostą kraśnickim i sprawował piecze nad zakładowym funduszem świadczeń socjalnych. Korzystano z niego podczas licznych wyjazdów na mecze piłkarskiej reprezentacji Polski (Stawiarski jest zapalonym kibicem kadry). Wkrótce okazało się, że część pracowników starostwa, którzy według dokumentów mieli korzystać z kasy funduszu w ogóle nie interesowało się sportem i nie jeździło na żadne mecze. Nieprawidłowości wykryła kontrola finansów funduszu, którą przeprowadzono w starostwie już po odejściu Stawiarskiego.
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|