Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Mam Talent 2011: Klaudia Zientara (wideo)

Utworzony przez Paulina, 16 października 2011 r. o 16:28 Powrót do artykułu
To nie sprawiedliwe że nie przeszła! nie rozumiem tego! Dlaczego taki stary pan Zygmunt dostał sie dalej a niesamowicie utalentowana i przyciągająca wzrok dziewczyna przed którą stoi kariera nie. Dzięki temu programowi mogli by ją zobaczyć, a co? Pan Zygmunt będzie robił światową karierę w tym wieku???? Tym razem zawiodłam się na jury jak nigdy chociaż oglądam zawsze ' Mam Talent" to była moja faworytka
Odpowiedz
Klaudia-pięknie śpiewasz!Jeszcze o Tobie usłyszę !!!Na 100 %!!!!Jurorzy niech żałują ,że Cię nie wybrali!!!Super barwa głosu!!!!Ciary przy Twoim występie!!!Jesteś super!
Odpowiedz
jestem strasznie rozczarowana tym że ,tak cudowna siła głosu ,taki talent, że dreszcze mnie ogarneły nie jest w czterdziestce to szok powinna być PIERWSZA TO KLAUDIA MA PRAWDZIWY TALENT naprawdę nie rozumię co się stało z p Agnieszką Chylińską dlaczego nie walczyła o KLAUDIE cały świat chciałby ja usłyszeć np moja ćorka w Angli
Odpowiedz
dobrze wogole niepowninni brac ludzi spiewajacych rozumiemiem ze maja glos ale sa inne programy dla ludzi kochajacych spiew tyle odemnie!a ktos slyszy o tej z niedrzwicy co wygrala ale kariere zrobila taka ze szok moze dom postawila a teraz to juz nawet ja niepamietam jak sie nazywa
Odpowiedz
Wkurzyłem się że jej nie wybrali do 40tki, wzieli jakichś deb***i od stryptisu bez wyczucia rytmu, beznadzieja!
Odpowiedz
Wykonanie lepsze od oryginału! Nastraja mega pozytywnie! Fajna dziewczyna! Szkoda, że nie przeszła dalej!
Odpowiedz
Klaudia, byłaś najlepsza!!! Brak Ciebie w półfinale to wielkie nieporozumienie, życzę Ci wielkiej kariery, bo chciałabym móc Cię usłyszeć jeszcze ...
Odpowiedz
Mam 56 lat,ale swoim śmiechem a przede wszystkim powaliłaś dorosłego chłopa na kolana.Moje serce zimne jak głaz zmiękło.Życzyłem i życzę Tobie i zarazem sobie aby Ciebie jeszcze usłyszeć.Masz Talent. Pozdrawiam Kazimierz z Bydgoszczy
Odpowiedz
KAZIMIERZ napisał:
Mam 56 lat,ale swoim śmiechem a przede wszystkim powaliłaś dorosłego chłopa na kolana.Moje serce zimne jak głaz zmiękło.Życzyłem i życzę Tobie i zarazem sobie aby Ciebie jeszcze usłyszeć.Masz Talent.Pozdrawiam Kazimierz z Bydgoszczy
Mam 56 lat,ale swoim śmiechem a przede wszystkim śpiewem powaliłaś dorosłego chłopa na kolana.Moje serce zimne jak głaz zmiękło.Życzyłem i życzę Tobie i zarazem sobie aby Ciebie jeszcze usłyszeć.Masz Talent. Pozdrawiam Kazimierz z Bydgoszczy
Odpowiedz
To nie jest jury.Ć..woki walczące o swój wizerunek a nie o faktyczne zdolności uczestników
Odpowiedz
Kto jest w finale?? banda idiotów z gołymi tyłkami zamiast utalentowana młoda dziewczyna... żallllll się robi tego programu, czy wam to coś przypomina?? nie przypadkiem słynny program TVNu " Taniec z gwiazdami"?? ŻALLLLLL
Odpowiedz
Klaudia Zientara gdzie sie podziewasz!!1??
Odpowiedz
Od tego momentu przestaje oglądać tvn!!!! Jak tak niesamowicie utalentowana dziewczyna mogła nie wejść do finału?! jest dużo lepsza od Darii Zawiało czy Ani Dudek!! Klaudia jesteś zaje** i nie rezygnuj ze śpiewania nigdy. Nawet nie wiesz jakie ogromne emocje we mnie budzisz gdy słyszę jak spiewasz:-)po raz pierwszy zdarza mi się takie coś! 3maj się i nie przejmuj bo jesteś WIELKA.
Odpowiedz
A i czekam ja jakieś piosenki w Twoim wydaniu!
Odpowiedz
Klaudia, jesteś niesamowita,cudowna, wielka.Słuchałem Cię tysiące razy i ciągle mam mało.Jesteś najcudowniejszym zjawiskiem w moim 57 letnim życiu.Jestem Tobą zauroczony.
Odpowiedz
Oczywiście wszyscy zdegustowani faktem, że Klaudia nie przeszła mogą coś zrobić. Proponuję bojkot w postaci nie wysyłania żadnych smsów premium do Tvn'u i odradzanie jak największej liczbie osób tego samego.
Odpowiedz
Myślę, że jeszcze zobaczymy tę niezwykle utalentowaną dziewczynę w programie X-FACTOR. Podobnie jak wykonawcę "Jaskółki". Trzymam kciuki, bo to niezwykle utalentowani ludzie. Pozdrawiam
Odpowiedz
Jestes niesamowita wielki talent-moge cie sluchac na okraglo
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...