![]() |
To nie sprawiedliwe że nie przeszła! nie rozumiem tego!
Dlaczego taki stary pan Zygmunt dostał sie dalej a niesamowicie utalentowana i przyciągająca wzrok dziewczyna przed którą stoi kariera nie. Dzięki temu programowi mogli by ją zobaczyć, a co? Pan Zygmunt będzie robił światową karierę w tym wieku????
Tym razem zawiodłam się na jury jak nigdy chociaż oglądam zawsze ' Mam Talent"
to była moja faworytka
|
![]() |
Klaudia-pięknie śpiewasz!Jeszcze o Tobie usłyszę !!!Na 100 %!!!!Jurorzy niech żałują ,że Cię nie wybrali!!!Super barwa głosu!!!!Ciary przy Twoim występie!!!Jesteś super!
|
![]() |
jestem strasznie rozczarowana tym że ,tak cudowna siła głosu ,taki talent, że dreszcze mnie ogarneły nie jest w czterdziestce to szok powinna być PIERWSZA TO KLAUDIA MA PRAWDZIWY TALENT naprawdę nie rozumię co się stało z p Agnieszką Chylińską dlaczego nie walczyła o KLAUDIE cały świat chciałby ja usłyszeć np moja ćorka w Angli
|
![]() |
dobrze wogole niepowninni brac ludzi spiewajacych rozumiemiem ze maja glos ale sa inne programy dla ludzi kochajacych spiew tyle odemnie!a ktos slyszy o tej z niedrzwicy co wygrala ale kariere zrobila taka ze szok moze dom postawila a teraz to juz nawet ja niepamietam jak sie nazywa
|
![]() |
Wkurzyłem się że jej nie wybrali do 40tki, wzieli jakichś deb***i od stryptisu bez wyczucia rytmu, beznadzieja!
|
![]() |
Wykonanie lepsze od oryginału! Nastraja mega pozytywnie! Fajna dziewczyna! Szkoda, że nie przeszła dalej!
|
![]() |
Klaudia, byłaś najlepsza!!! Brak Ciebie w półfinale to wielkie nieporozumienie, życzę Ci wielkiej kariery, bo chciałabym móc Cię usłyszeć jeszcze ...
|
![]() |
Mam 56 lat,ale swoim śmiechem a przede wszystkim powaliłaś dorosłego chłopa na kolana.Moje serce zimne jak głaz zmiękło.Życzyłem i życzę Tobie i zarazem sobie aby Ciebie jeszcze usłyszeć.Masz Talent.
Pozdrawiam Kazimierz z Bydgoszczy
|
![]() |
Mam 56 lat,ale swoim śmiechem a przede wszystkim śpiewem powaliłaś dorosłego chłopa na kolana.Moje serce zimne jak głaz zmiękło.Życzyłem i życzę Tobie i zarazem sobie aby Ciebie jeszcze usłyszeć.Masz Talent. Pozdrawiam Kazimierz z Bydgoszczy |
![]() |
To nie jest jury.Ć..woki walczące o swój wizerunek a nie o faktyczne zdolności uczestników
|
![]() |
Kto jest w finale?? banda idiotów z gołymi tyłkami zamiast utalentowana młoda dziewczyna... żallllll się robi tego programu, czy wam to coś przypomina?? nie przypadkiem słynny program TVNu " Taniec z gwiazdami"?? ŻALLLLLL
|
![]() |
Klaudia Zientara gdzie sie podziewasz!!1??
|
![]() |
Od tego momentu przestaje oglądać tvn!!!! Jak tak niesamowicie utalentowana dziewczyna mogła nie wejść do finału?! jest dużo lepsza od Darii Zawiało czy Ani Dudek!! Klaudia jesteś zaje** i nie rezygnuj ze śpiewania nigdy. Nawet nie wiesz jakie ogromne emocje we mnie budzisz gdy słyszę jak spiewasz:-)po raz pierwszy zdarza mi się takie coś! 3maj się i nie przejmuj bo jesteś WIELKA.
|
![]() |
A i czekam ja jakieś piosenki w Twoim wydaniu!
|
![]() |
Klaudia, jesteś niesamowita,cudowna, wielka.Słuchałem Cię tysiące razy i ciągle mam mało.Jesteś najcudowniejszym zjawiskiem w moim 57 letnim życiu.Jestem Tobą zauroczony.
|
![]() |
Oczywiście wszyscy zdegustowani faktem, że Klaudia nie przeszła mogą coś zrobić. Proponuję bojkot w postaci nie wysyłania żadnych smsów premium do Tvn'u i odradzanie jak największej liczbie osób tego samego.
|
![]() |
Myślę, że jeszcze zobaczymy tę niezwykle utalentowaną dziewczynę w programie X-FACTOR.
Podobnie jak wykonawcę "Jaskółki". Trzymam kciuki, bo to niezwykle utalentowani ludzie.
Pozdrawiam
|
![]() |
Jestes niesamowita wielki talent-moge cie sluchac na okraglo
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|