![]() |
zawsze najważniejsza władza siedzi w pierwszym rzędzie , nic dodać
|
![]() |
POZDRAWIAM BP
|
![]() |
Oceniając merytorycznie wystąpienie Prezydenta Dariusza Stefaniuka odniosłem wrażenie, że jest raczej dyrektorem Domu Kultury z dość bogatym programem niż osobą dążącą do ekonomicznego rozwoju naszego miasta. Gdy będzie praca będzie też czas i miejsce na kulturę. Ale to początek, zachęcam raczej do działąń zmierzających do realizacji przynajmniej części z obiecywanych np. 1000 miejsc pracy. Pozdrawiam i życzę żeby w następnym roku przemówienie noworoczne zmieniło swój charakter.
|
![]() |
znana z pokory i skromności czarna sotnia,jak zwykle na czele frontu walki o forse i wpływy,kiedy to sie skonczy ta bzdura
|
![]() |
Zastanawia mnie kiedy niektórzy ludzie zaczną krytykować merytorycznie, a nie szczekać jak małe kundelki. Mam niezłą pamięć. Prezydent miał trafić do prokuratory, miał być wywieziony na taczkach przy absolutorium. I co , i nic!
Przy tym stanie finansów po p. Czapskim trudno o cuda, a mimo to coś się udało. W kulturze, oświacie i inwestycjach. Rozpoczęto przygotowania / realne/, do budowy podstrefy ekonomicznej, ludzie mogą wykupować mieszkania z bonifikatą. Jeszcze do niedawna było to niemożliwe. Apeluję o odrobinę rozsądku!
|
![]() |
Tak słuchają prezydenta Stefaniuka, że Ministerstwo Infrastruktury chce zakończyć autostradę A2 w Międzyrzecu Podlaskim :) Gratulacje !!!
Tak słuchają prezydenta Stefaniuka, że Ministerstwo Infrastruktury chce zakończyć autostradę A2 w Międzyrzecu Podlaskim :) Gratulacje !!!
|
![]() |
Guest (18 stycznia 2016 o godzinie 15:56)
Za Pomenów A2 by drgnęła na wschód od Mińska Maz nawet o 1 cm
|
![]() |
Darek mniej propagandy więcej działań! Najpierw rób potem się chwal efektami bo to że rozmawiałeś z tym czy tamtym ministrem o niczym nie świadczy. Jak nie będzie efektów tych rozmów a narazie nie ma to będzie tylko śmiesznie.
|
![]() |
Ktoś twierdził, że Dariusz Stefaniuk wprowadził bonifikaty. To nie prezydent je wprowadza, tylko Rada Gminy. Poza tym to podyktowane to było wyrokiem sądu, a nie dobrą wolą.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.