mowi prawde. prawdziwyPolijant.brawo.wyrazy szacunku.
|
|
właśnie do tego i w taki sposób ma nam służyć policja
|
|
A w Lubartowie polują na starsze osoby i wlepiają mandaty za przejcie poza pasami, polowanie z nieznakowanego radiowozu w niedzielę i przy pustych ulicach. Brak wyników, to trzeba wypisać mandat np.88-latkowi z uśmiechem wypytując o wysokość emerytury.
|
|
policja ma działać prewencyjnie a nie siać strach
|
|
Żeby tylko nie miał kłopotów służbowych bo ci nasi przełożeni to banda tępych debili
|
|
W Puławach tak by nie postąpili. Tu tylko mandaty
|
|
Z tego co uczyłam się na kursie prawa jazdy, osoba niepelnosprawna ma prawo przechodzić w miejscu gdzie nie ma pasów, więc jaki mandat?
|
|
Każdy ma takie prawo pod pewnymi warunkami. Osoba niepełnosprawna nie ma w tym względzie jakichś szczególnych praw.
|
|
O jasny gwint! No kto by pomyślał, że policjant to już nie pies tylko człowiek i to jeszcze dżentelmen!... Krzyż Kawalerski Orderu Odrodzenia Polski mu dajcie albo chociaż Order Orła Białego i podwyżkę za to osiągnięcie. Z innej beczki jak w Lublinie przy E.Leclerc stoi takich dwóch pajaców i mandaty spisują za przechodzenie gdzie nie trzeba to dlaczego jeden z nich nie może w tym mrozie podejść do niepełnosprawnego na wózku i pomóc mu w tych zaspach przejechać wózkiem po pasach przejścia dla pieszych... Może trzeba wymienić tę całą psiarnię na takich cywilizowanych ludzi jak ten policjant z Legnicy... :)
|
|
No i brawo. Właśnie po to są.
|
|
Prawo jest inne dla starszych? Znaczy jak dziadek który ledwo chodzi idzie przez jezdnię w miejscu niedozwolonym narażając życie i innych kierowców na wypadek wówczas mandat mu sie nie należy? Zaczynamy żyć w państwie bezprawia. Prawo powinno każdego dotyczyc bez względu na wiek.
|
|
nie siej propagandy bo g.. wiesz. wez do lapy kodeks drogowy i dopiero wtedy sie wypowiadaj. |
|
a ty co kodziarz czy co? takie prawo jest od dawna i jest to dobry przepis. zrozumiesz gimbazo jak bedziesz stary. |
|
sam nie siej propagandy bo g.. wiesz. Weź kodeks drogowy i czytaj ze zrozumieniem ciemna maso. |
|
Policjant a człowiek,zamiast wpieprzyć starszej osobie mandat pomógł jej przejść.Chociaż ZUS pewnie jak by mógł to by optował za tym żeby emeryci mogli przechodzić na czerwonym świetle,ze względu na oszczędności rzecz jasna.
|
|
Z w/w wypowiedzi wynika, że biedacy ci mieszkańcy Puław, nie maja Policjatów tylko nepotków pracujących w p.p. |
|
Policjantem się bywa, a człowiekiem się jest. Wyrazy znania dla Człowieka w policyjnym ancugu za postawę. |
|
Policjant zachował sue tak jak jego koledzy w cywilizowanych krajach na zachodzie Europy. Szkida tylko ze dostanie bure od przełożonego ze bloczek nie wypelniony a na 500+ potrzeba kasy!!
|
|
OPOLE LUBELSKIE poniedziełek dzien targowy jeżdzi patrol i poluje na osoby przechodzące w niedozwolonym miejscu wiem z autopsji 50 zl wybuliłem pytam psa co slubował karać czy pomagać a ten cham z usmiechem na ryju mówi mi ze dzisiaj jestem 30 wiec przyjmuje ale mówie mu jak zachowują sie policjanci w niemczech holandii belgi czechach litwie łotwie estoni finlandii szwajcari francji i słowacji w tych krajach miałem z tymi funkcjonariuszami do czynienia i żaden pan mi nigdy mandatu nie wystawił nawet jak zaparkowałem pod zakazem a ten CHAM z usmiechem mówi mi ze tu jest OPOLE LUBELSKIE WIEC JA MU ŻYCZE ŻEBY SPOTKAŁ PRAWDZIWEGO BANDYTE TAK JAK ICH KOLEDZY SPOTKALI W MAGDALENCE I NIECH DO NIEGO SIE POUSMIECHA
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|