![]() |
Dziś znalazłem chwilę czasu i wybrałem się na lodowisko przy Al. Zygmuntowskich. Założyłem łyżwy idę do kasy a tu niespodzianka daję pani 8(osiem )złotych a pami woła ze wejściówka 10 (dziesięć) złotych. Jak to pytam zdrożało a pani no przecież ferie są. Sorry czegoś tu nie rozumiem.
|
![]() |
a co tu do rozumienia ? ferie są ! mosir wychodzi na przeciw oczekiwaniom klientów
|
![]() |
Śnieg spadł w sobotę, czyli 6 dni temu!! Dopiero dzisiaj i to o godz 14 stok będzie otwarty. Aż tyle dni potrzeba, żeby przygotować stok? Top w końcu nie jest jakaś alpejska góra. Od poniedziałku miały ruszyć bezpłatne lekcje dla dzieci - ale jak to u nas "zima zaskoczyła drogowców". I tylko szkoda, że cierpią na tym zawiedzione dzieci. Mosir wykazał się totalnym brakiem profesjonalizmu
|
![]() |
Ja też chciałam dziecko wysłać na szkółkę, już nawet zapisałam a tu dzwonią, że stok nie działa. W drugim tygodniu wyjazd do babci więc proszę niech ktoś wytłumaczy dziecku małemu dlaczego nie może pójść na narty?
|
![]() |
Ile lat jeszcze musi minąć żeby ludzie zrozumieli ze na nartach (freeski) tez po snowparku smigac mozna...
|
![]() |
Wyciąg i wypozyczenie sprzętu droższe niż w Chrzanowie a górka dużo mniejsza!!!
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.