![]() |
Z najniższych opłat w Unii,z których koalicjant czyli "chłopska" partia PSL zabrała chłopom dopłaty uzupełniające i kupiła samochody,by ich kontrolować niedługo pozostanie niewiele.Resztę przeje rozdmuchana administracja,a chłop dalej na nich zagłosuje,by żyło się dostatniej.
|
![]() |
Prawdziwe pieniądze http://pieniazek.latwy.pl Sprawdź i zacznij zarabiać!
|
![]() |
rozsadny zakup. czuje ze moje pieniadze (jako podatnika) zostaly poszanowane. szkoda ze nie dzieje sie tak czesciej.
|
![]() |
ps. oczywiscie jestem przeciwnikiwm wszelkiej biurokracji ale skoro juz armir istnieje, lepiej ze wydaje pieniadze rozsadnie.
|
![]() |
po co kontrola co rok przecież hektary się nie rozmnażają. Ogromne koszty biurokrcji nad która już chyba nikt nie panuje a dyrektorzy tylko po imprezach telewizjach wywiadów udzielają . Nowe gabinety nowe meble nowe siedziby,wszystko dla urzędasów a gdzie my rolnicy.Z dyrektorami nie można się umówić drzwi na skoble pozamykane .ODCIĘCI OD LUDZI KTORYM POWINNI SŁUŻYC .ODCIĘCI OD WIEDZY BO Z PRACOWNIKAMI W TERENIE NIE MAJĄ CZASU ROZMAWIAĆ!!!
|
![]() |
Jestem ze wsi inigdy na pesel nie głosowałem oni łączą się jak tlen ze wszystkim, byle do stołka i kanapek tych do jedzenia i siedzenia
|
![]() |
Do "gościa" i "ok".Jak już korzystacie z internetu w godzinach pracy,to choć napiszcie coś rozsądnego.
|
![]() |
po co kontrola co rok przecież hektary się nie rozmnażają. Ogromne koszty biurokrcji nad która już chyba nikt nie panuje a dyrektorzy tylko po imprezach telewizjach wywiadów udzielają . Nowe gabinety nowe meble nowe siedziby,wszystko dla urzędasów a gdzie my rolnicy.Z dyrektorami nie można się umówić drzwi na skoble pozamykane .ODCIĘCI OD LUDZI KTORYM POWINNI SŁUŻYC .ODCIĘCI OD WIEDZY BO Z PRACOWNIKAMI W TERENIE NIE MAJĄ CZASU ROZMAWIAĆ!!!kolego albo jestes pożądnie poje***y albo jestes babcią ze chcesz gadac z pracownikami i zajmowac ich czas!!!!!!!!! |
![]() |
Jestem ze wsi inigdy na pesel nie głosowałem oni łączą się jak tlen ze wszystkim, byle do stołka i kanapek tych do jedzenia i siedzeniakoleżanko jestes strasznie glupia nie glosujac na psl poniewaz glosujesz pewnie na pis i jarka kaczke ten pojeb by ci nie dał złamanego grosza za ziemie a na dodatek by cie zamknął i doprowadził do 3 wojny światowej pomiedzy polska i rosja!!!!!!! |
![]() |
po co kontrola co rok przecież hektary się nie rozmnażają.Jeżeli nie masz pojęcia o temacie, na który się wypowiadasz, to lepiej nic nie pisać. Dopłaty obszarowe to tylko drobna część dopłat dla rolników. Wypłaty obejmują dopłaty do upraw, hodowli, szkolenia, renty strukturalne, rozwój gospodarstw itp. W każdym z tych zakresów dopłat jest możliwość nieprawidłowości i wyłudzeń. |
![]() |
Jeżeli nie masz pojęcia o temacie, na który się wypowiadasz, to lepiej nic nie pisać. Dopłaty obszarowe to tylko drobna część dopłat dla rolników. Wypłaty obejmują dopłaty do upraw, hodowli, szkolenia, renty strukturalne, rozwój gospodarstw itp. W każdym z tych zakresów dopłat jest możliwość nieprawidłowości i wyłudzeń.Gość wam dobrze powiedział to ty odwracasz kota ogonem. I owszem hektary się nie rozmnażają. To tylko u was cień miedzy albo drzewa pada co roku inaczej i w związku z tym cała banda urzędasów siedzi i nalicza "Pegi". W jednym roku mam ich na danej działce tyle. Dodatkowo mam kontrol na miejscu która nie potwierdza tych pegów ale skoro są naliczone to z tym się nie dyskutuje i tak pozostaje pomimo kontroli. W następnym roku mimo że mam na tej samej działce tą samą uprawę wieloletnią pegi zwiększają się o kolejne kilka arów. No bo tym razem za biurkiem była inna mądrala inaczej. I znowu się nie dyskutuje. W kolejnym roku mam kontrol na miejscu z ozdobnego Arimru lubelskiego i jakby tego było mało kontrol do kontroli. I co? Obydwie stwierdzają że mam tyle ile miałem na samym początku, ale skoro naliczono to musi tak pozostać. W tym roku znowu obcięli dwa ary, jak tak dalej pójdzie to do 2020 dopłat nie będzie wcale bo mi działki na te wasze durne pegi zabraknie. |

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.