Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Pomoc w uzyskaniu odszkodowania za wypadek w Anglii

Utworzony przez Kazek78, 9 sierpnia 2019 r. o 09:34
Niestety nie jestem biegły w tamtym prawie, nie do końca wiem co mi przysługuje i gdzie starać się o odszkodowanie, a ubezpieczyciel się miga. Jeśli więc znacie jakąś opcję, z której będzie można skorzystać i ułatwią staranie o odszkodowanie to dajcie mi tutaj znać.
Odpowiedz
Chyba nigdy nie uzyskałbym sam takiego odszkodowania jak wypracowali dla mnie specjaliści z ***s://fcs-accident.com/. Sam w sumie już miałem dość tych wszystkich spraw o odszkodowanie po wypadku w pracy w Szkocji. Jednak tutaj pomoc właśnie przygotowana dla Polaków, na wysokim poziomie. Wszystko profesjonalnie zorganizowane więc zdecydowanie godne polecenia.  
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...