![]() |
Czyli te 5000zl zaplacimy my podatnicy.
|
![]() |
Jaka ta baba jest pusta...pusta jak śmietnik
|
![]() |
To jest dopiero początek. W przygotowaniu są pozwy zbiorowe. Różnica jest taka, że w ramach pozwów zbiorowych będą to całkiem inne pieniądze wraz z oczekiwaniem wyegzekwowania płatności od osób publicznych odpowiedzialnych za istniejący stan rzeczy. W Lublinie takich not może spodziewać się prezydent i radni miejscy. Gdyby ktoś pytał o co chodzi, to polecam lekturę pierwszej części inwentaryzacji wąwozów i suchych dolin oraz koszty zewnętrzne zanieczyszczenia powietrza w aglomeracji lubelskiej.
|
![]() |
A w jakim mieście ona mieszka? Niech płaci Trzaskowski.
|
![]() |
Ja pozwę rząd za zimę, bo jest zimno i pada śnieg , dlatego nie mogę otworzyć okna lub spacerować.
|
![]() |
Wyrok nie jest prawomocny, będzie odwołanie i sąd wyższej instancji nie zrobi z siebie idioty.
|
![]() |
Pewnie ta celebrytka i ten sędzia nie mają aut, nie używają energii elektrycznej a mieszkania ogrzewają geotermią. Jeśli nie to są współwinni smogu.
|
![]() |
To jest dopiero początek. W przygotowaniu są pozwy zbiorowe. Różnica jest taka, że w ramach pozwów zbiorowych będą to całkiem inne pieniądze wraz z oczekiwaniem wyegzekwowania płatności od osób publicznych odpowiedzialnych za istniejący stan rzeczy. W Lublinie takich not może spodziewać się prezydent i radni miejscy. Gdyby ktoś pytał o co chodzi, to polecam lekturę pierwszej części inwentaryzacji wąwozów i suchych dolin oraz koszty zewnętrzne zanieczyszczenia powietrza w aglomeracji lubelskiej.O to rzeczywiście dobry trop. Jak radni PO wydadzą zgodę na zabudowę górek czechowskich i zwiększy się smog to Żuk i jego radni sie nie wypłacą. Trzeba ten pomysł nagłośnić. |
![]() |
To i sądy zostały ogłupione smogiem???Zachodzi pytanie:dlaczego woj Lubuskie posiadające byc może największe zalesienie ,ma najbrudniejsze powietrze?Albo dlaczego to powietrze jest tak brudne nad morzem??? To są skutki przemysłu niemieckiego,a my mamy płacić i milczeć.jest tylko pytanie dokąd?Bo są pewne granice ogłupiania ludzi.Najsmutniejsze to że ludzie kultury maja w tej mierze siano w głowach.A ,że sądy są tym skażone to naprawdę min.Ziobro ma rację,że sądy trzeba przewietrzyć!
|
![]() |
sama sobie zapłaci o ile płaci jakikolwiek podatek
|
![]() |
Menopauza robi swoje. W tym wieku hormony ogłupiły babsko i zamiast bawić wnuki to lata po sądach.
|
![]() |
Imię tej pani zobowiązuje :) Proponuję jej chodzić na rękach - bliżej ziemi jest świeższe powietrze.
|
![]() |
Inteligentny człowiek jeśli mu smog przeszkadza, to kupi sobie maskę przeciw smogową i oczyszczacz powietrza do domu a nie lata po sądach. Możliwe, że w dzieciństwie ktoś bił tą panią po głowie...
|
![]() |
brawa dla tej pani, precz z propagandą na forach internetowych
|
![]() |
Powinna pozwać HGW
|
![]() |
wiadomo Grażynka.....
|
![]() |
Premier Morawiecki dostał PO głowie od Sądu w Krakowie za podobne słowa o Prezydencie Krakowa. I taki jest nasi wymiar sprawiedliwości.
|
![]() |
Z drugiej strony Wolszczak ma jaja by się postawić. Kto z was ma? Płacicie te "klimatyczne" za ten dym z kominów. Państwo wymyśla podatek tylko że zamiast dzięki niemu poprawiać jakość powietrza to nic się nie dzieje. Jak kopcili tak kopcą. Ileż to lat jeździ się w to miejsce i różnicy nie widać, a wręcz odwrotnie - jest jeszcze gorzej. Na co więc zbierać to "klimatyczne"?
|
![]() |
Chyba wystapie do sądu o odszkodowanie, nie jestem zadowolony z aktorstwa tej gwiazdy, a przecież jako podatnik lozylem na jej szkolenie. Należy mi się zwrot kosztów. 100 tys. Mnie zadowoli.
|
![]() |
Jeszcze czworonogom pozakladajcie maseczki one też mają prawo pójść do sądu w końcu bez ich zgody zabieramy je na spacery.
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.