![]() |
A kiedy ustawa w Sejmie aby powołać SOG (Służbę Ochrony Gminy) i objąć ochroną każdego wójta w Polsce. :):):):):):):):)
Ktoś może przygotuje, w Sejmie wszystko przyklepią nawet tego nie czytając.
|
![]() |
Bez przesady z tą ochroną
|
![]() |
Tak "rządzą" i robią ludziom dobrze, że aż potrzebują ochrony...
|
![]() |
Wszystko można przygotować, uchwalić i wdrożyć. Tylko jakie koszta to będą ?
W przykładowej gminie - to dodatkowe za trudnienie minimum 4 osoby by ochrona była rzeczywista.
|
![]() |
SETKi TYSIĘCY NA WYBORCZY LANS , A PÓZNIEJ KOLEJNE SETKI TYSIĘCY NA OCHRONĘ ???
|
![]() |
A ja jestem za zabraniem immunitetów sedziowskich prokuratorskich itp. Ja człowiek będzie działał zgodnie z prawem i sumieniem to on sie bał nie będzie. A jak bedzie oracował jak ten komornik co zabrach rolnikowi ciagnik to niech sie boi ludzie już w sądy nie wierzą a wezmą sprawy w swoje ręce i wymierą sprawiedliwość. Wtedy już będzie zle.
|
![]() |
Twórca AmberGOLD, które orżnęło tysiące Polaków na grubą kasę został uniewinniony (a mechanik za brak paragonu na 10pln na wymianę żarówki został SKAZANY) - Teraz już wiecie, dlaczego w Polsce nie wolno normalnym ludziom posiadać broni. Mogliby przecież samodzielnie bronić swoje rodziny przed przestępcami i mieć realną szansę na obronę swojego życia i mienia -Ech, nie ma to jak sumiennie i elegancko działająca w imieniu "prawa" nadzwyczajna kasta, którą przywieziono wraz z PKWNem do Polski na pancerzach ruskich tanków. Spijcie dalej naiwniacy.
|
![]() |
Co miesiąc dostają dodatkową, nieopodatkowaną pensję, tj. diety. Mają z czego wynająć sobie prywatnie goryli. Ja tam się nie boję :)
|
![]() |
niedługo w katolickiej Polsce trzeb będzie zapewnić ochronę sołtysowi. kiedyś nawet najwyższej rangi komuchy chodziły bez ochrony.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.